Brąz jest w tym momencie i coś mi nie leży na ławka. Wydaje się taka solidna, cieżka, pzrytłaczająca. Szary może nada jej trochę lekkości? Tylko taki jasny szary wybrać a poduchy w ciemniejszym odcieniu?
Na elewację nie ma co patrzec Będzie robiona za dwa lata i ławki nie będzie już w tym miejscu.
Nie znam tego drugiego miskanta.
Wygooglowałam i widzę, że on trochę przewieszający się jest? I kwinący?
Gracilimus to sztywna trawa.
Idę do Ciebie może jak zobaczę rabatkę to się coś rozjaśni
ŁAwka... myślałam o białej ale czy nie będzie się za bardzo wyróżniać??
To nie jest jakiś piękny mebel-ot 30 letnia ławka, która bardziej z sentymentu jest
Pomalowana jest Sadolinem i to grubą warstwą. Szlifowanie nie wchodzi w grę bo eM mnie zabije jak to usłyszy. Niestety wszystkie prace ogrodowe spadły teraz na niego więc nie mogę jeszcze dokładać zdzierania farby
Lawendowy ładny kolor ale u mnie wszystko stonowane. Mam już biały, szary, brązowy. Nie mogę dołożyć kolejnego koloru.
Kamilko, ze mnie żadna specjalistka Na palcach jednej ręki można policzyć u mnie gatunki traw
Wysoki, zwarty to Gracilimus ML przewiesza sie...Chyba, że zielono-żółty Zebrinus?
A musi być miskant? Wysoka jest Molinia KF albo Trzcinnik KF i szybciej startują od miskantów
Hmm, pierwsze co mi przyszło do głowy to szary, ale z drugiej strony to taka trochę oczywista oczywistość. A może trochę inaczej i np. na lawendowo. Z szarymi poduchami i betonowymi donicami jak dla mnie byłoby fajnie.
Też w tamtym roku się zastanawiałam nad RB w cienostym miejscu i u mnie się sprawdził Posadziłam go między smaragdami a wiadomo, że tam słońca o wiele mniej i ładnie rósł.
Mieszanka to ziemia, kompost, kora i piasek.