Pukanie nie jest złe...nasz kot mialczy tak jakby go ktoś ze skóry obdzierał. Jako że czasem chce na noc być na dworze to często trzeba o 5 rano sie zebrać z 2go piętra i zejść jaśnie panu kotu otworzyć drzwi. A jak humor ma to jeszcze obfuka zę mu się miski mokrego żarcia od razu nie dało Taki to nasz rudzielec.
Widziałam u Ciebie ten ciemny kosmos ....cuuuuudooo pierwszy raz widzę ...ja mam ochotę na zawilce japońskiego ....przetacznik już kupiłam
A te stożki czy też obeliski to chyba ze stali nierdzewnej no muszę poszukać
oj fajne stożki kupić to nie lada sztuka... a może u kowala zamów na wzór? nie można się przecież poddawać
ja będę robiła podobną rabatę z wykorzystaniem bukszpanów, bylin i traw i planuje przetacznik purpurowy, naparstnice i może kosmos
Łukasz z brzozami o tyle dobrze, że one szybko rosną moje mają trzy lata i jak je kupowaliśmy to prawe nie było ich widać, miały grubość cienkiego palika bambusowego. Ze stipą w tym roku mi się udało bo przezimowała, w tamtym niestety padła. Niestety jest trudna do kupienia, przynajmniej u mnie....
w tym roku mam troszeczkę inaczej obsadzone donice niż zwykle ale róż dominuje jak zawsze, potrzebuję dokupić traw, chcę kupić jeszcze taką róże w donice na róg tarasu i wakacje
Masz racje jest tam jeszcze bergenia ale jednak trawy dominują
liczę na jutrzejszy dzień, mam długą listę zakupów