Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 12:11, 08 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
dziewczyny rano zawioze i znowu zrobie napad. tym razem nikt mnie nie powstrzyma!
a co to jest karatawskie? te biale na zdjęciu?one tez takie biiiig
białe ale one z niskich, kwiat maja duży chyba, ja ich nie mam
Ogród z pergolą 12:05, 08 wrz 2016

Do góry
dziewczyny rano zawioze i znowu zrobie napad. tym razem nikt mnie nie powstrzyma!
a co to jest karatawskie? te biale na zdjęciu?one tez takie biiiig
Ogród z pergolą 11:58, 08 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ja właśnie w lidlu dzis byłam ja też najpierw wytargałam ze wszystkich pudeł czoski a potem jak sie podliczylam to odlozyłam trochę
za tydzień tez polecę w takim razie po te globmastery
Aldi ma M kolo pracy, Monika ale teraz sa jeszcze te czoski w tym sklepie?

W moim już nie ma, ale może w twoim jeszcze coś zostało Na globemastery zapoluj - są ekstra, a 15 zl to się normalnie za jedną cebulę płaci, a tu masz dwie No pytanie tylko o wielkość bo (zwłaszcza w ludlu) różnie z tym bywa ...
Ogród z pergolą 11:58, 08 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
7,99 tylko 2 szt udalo mi się zdobyć, już wiecej sily grzebać nie mialam. pokłociłam się z pracownicą sklepu bo ona pretensje że my te pudla sobie rozstawiamy...pustak. mogła posegregować rodzajami kwiatów to by mniejszy bałagan byl

no właśnie one zawsze są pomieszane ...
Ogród z pergolą 11:56, 08 wrz 2016

Do góry
ja właśnie w lidlu dzis byłam ja też najpierw wytargałam ze wszystkich pudeł czoski a potem jak sie podliczylam to odlozyłam trochę
za tydzień tez polecę w takim razie po te globmastery
Aldi ma M kolo pracy, Monika ale teraz sa jeszcze te czoski w tym sklepie?
Ogród Ani :) 11:50, 08 wrz 2016

Do góry
iwka napisał(a)
u mnie nawet sporo tych kartonów było, można coś wyszperać. Nie wzięłam ani jednego od 19 mają być globmastery dwie cebulki po 15 zł, chyba na te się skuszę i tulipany na kilogramy 2kg po 30

Iwona to te globmaster jeszcze wieksze?ładniejsze? ja upolowalam dziś 13 paczek

pytanie do Toszki/pytałam tez u siebie ale do mnie chyba Iwona nie zagląda..
chciałabym je teraz Twoim sposobem posadzić w doniczkach. kazdą cebulę, nawet z tych małych czosnków wkladasz w osobna zwykla doniczkę? i zadolować?

Aniu ja tez czekam na Twoje miski, cichutko podgladam caly czas co sie tutaj dzieje
Ogród z pergolą 11:43, 08 wrz 2016

Do góry
7,99 tylko 2 szt udalo mi się zdobyć, już wiecej sily grzebać nie mialam. pokłociłam się z pracownicą sklepu bo ona pretensje że my te pudla sobie rozstawiamy...pustak. mogła posegregować rodzajami kwiatów to by mniejszy bałagan byl
Mały ogród Kasi 11:40, 08 wrz 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)
Lidl 8 rano. Walka była nierówna, kartony z cebulami prawie pod sufit, tłum zachłannych kobiet. Byłam najmłodsza i najwyższa z walczących, mam 13 paczek cebul

Aniu dziękuję za cynk Ja nie oglądam tv

ja tez nie, mam newslattera na maila
u mnie walka była delikatna, jedna kobitka, ona po żółte krokusy ja po czosnki luuuuzik upolowałam 13 paczek uhhh...........
Trochę nowocześnie, trochę użytkowo - ogród do przeróbki 11:31, 08 wrz 2016

Do góry
tez musze maczkę kupić ale chciałabym znależć taki sklep w którym i siarke i hemoglobine też kupię..
czosnki zakupiłam moje pierwsze cebulowe
Ogród z pergolą 11:29, 08 wrz 2016

Do góry
upolowałam więcej się nie dało, dobrze że byłam rano. miałam tylko jedną rywalkę

pytanie
chce je posadzić w doniczkach sposobem Toszki, czy każdą cebulkę, nawet od tych małych wkłada się do osobnej doniczki?
Mały ogród Kasi 09:39, 08 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
jutro są cebule w lidlu

O?!
Dziękuję.
Ogród wśród pól i wiatrów 21:33, 07 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
fajnie że takimi dużymi plamami planujesz, bedzie efekt !

Wiesz, u mnie w ogrodzie jak wsadzę dwie, trzy rośliny tego samego gatunku, to w ogóle lepiej pieniądze na lody wydać Muszę kupić od razu 20-30 szt., bo inaczej się wszystko gubi.
Ogród z pergolą 20:36, 07 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Kasia, Ania to fakt lepiej teraz niż w lipcu np. wkręciłam się na maxa w ogród, uwielbiam siedziec na tarasie i poprostu patrzeć... i jeszcze u mnie cisza taka, ani ludzi nie ma ani psów, ujadania których nie znoszę...bosko jest

Ja też tak mamJeszcze sąsiadów brak-tak bezkresne łąki(teraz to akurat kapa,bo chwasty włażą mi na ogródek),ale widok i tak fajny
Ogród do kwadratu 20:31, 07 wrz 2016

Do góry
Agnieszka przepieknie masz...ehh powzdychałam sobie...
powiedz mi proszę cos więcej o swoich różach. mnie interesuje głównie jak długo kwitną(czy z przerwą czy bez), trzymają kwiat i czy śmiecą?
Ogród z pergolą 20:25, 07 wrz 2016

Do góry
tajemniczo bo to forum ogrodnicze poza tym jestem w trakcie zmian i nawet bym ci nie mogla powiedzieć jaki dokładnie zakres finansów
Ogród z pergolą 15:11, 07 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
finanse

finanse bardzo tajemniczo heh w banku np ? nie dziwię się, ze nie mozesz teraz się odnaleźć...
Ogród z pergolą 15:00, 07 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Kasia, Ania to fakt lepiej teraz niż w lipcu np. wkręciłam się na maxa w ogród, uwielbiam siedziec na tarasie i poprostu patrzeć... i jeszcze u mnie cisza taka, ani ludzi nie ma ani psów, ujadania których nie znoszę...bosko jest

Ja u siebie sobie siedzę jak taki shrek na swoich bagnach haha cisz spokój i nikt mnie nie widzi
Ogród z pergolą 14:58, 07 wrz 2016

Do góry
finanse
Ogród z pergolą 14:30, 07 wrz 2016

Do góry

U Agi - czyli słońce i piach 14:20, 07 wrz 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Aga
Masz spory teren do zagospodarowania!!!
Fajnie Ale to wymaga naprawdę zastanowienia głębszego i zaplanowania żeby po trzy razy czegoś nie przerabiać ... mówię to z właśnego doświadczenia
Wrzuć jakiś projekcik z wymiarami.
Buziaki
aż się boję tego terenu...projekcik...hmmm...muszę jeża ogolić...
ren133 napisał(a)

Kasia co za zgodność

Kasya napisał(a)

jaka ja mądra jestem co ? ...tylko prosze nie patrzec co sama robie

ren133 napisał(a)

Ja też po czasie mądra hi hi hi

Toszka napisał(a)
Pewnie, że mądrze prawicie

same mądre głowy
AnnaCh napisał(a)
A ja w teorii to też jestem mądra, ale głupoty ciągle robię

Aga, kawał terenu
Aniu, ja też to wiem ale samemu ciężko się zmobilizować ...
anna_t napisał(a)
no ale drzewa może juz posadzić? czy musi mieć juz plan na calość i dopiero drzewa?
pytam bo sama w tym punkcie jestem... tylko ze już 4 drzewa posadzone :/
właśnie ja od drzew chciałam zacząć co bym miała łatwiej...a tu klops
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies