W moim już nie ma, ale może w twoim jeszcze coś zostało Na globemastery zapoluj - są ekstra, a 15 zl to się normalnie za jedną cebulę płaci, a tu masz dwie No pytanie tylko o wielkość bo (zwłaszcza w ludlu) różnie z tym bywa ...
ja właśnie w lidlu dzis byłam ja też najpierw wytargałam ze wszystkich pudeł czoski a potem jak sie podliczylam to odlozyłam trochę
za tydzień tez polecę w takim razie po te globmastery
Aldi ma M kolo pracy, Monika ale teraz sa jeszcze te czoski w tym sklepie?
Iwona to te globmaster jeszcze wieksze?ładniejsze? ja upolowalam dziś 13 paczek
pytanie do Toszki/pytałam tez u siebie ale do mnie chyba Iwona nie zagląda..
chciałabym je teraz Twoim sposobem posadzić w doniczkach. kazdą cebulę, nawet z tych małych czosnków wkladasz w osobna zwykla doniczkę? i zadolować?
Aniu ja tez czekam na Twoje miski, cichutko podgladam caly czas co sie tutaj dzieje
7,99 tylko 2 szt udalo mi się zdobyć, już wiecej sily grzebać nie mialam. pokłociłam się z pracownicą sklepu bo ona pretensje że my te pudla sobie rozstawiamy...pustak. mogła posegregować rodzajami kwiatów to by mniejszy bałagan byl
ja tez nie, mam newslattera na maila
u mnie walka była delikatna, jedna kobitka, ona po żółte krokusy ja po czosnki luuuuzik upolowałam 13 paczek uhhh...........
Wiesz, u mnie w ogrodzie jak wsadzę dwie, trzy rośliny tego samego gatunku, to w ogóle lepiej pieniądze na lody wydać Muszę kupić od razu 20-30 szt., bo inaczej się wszystko gubi.
Agnieszka przepieknie masz...ehh powzdychałam sobie...
powiedz mi proszę cos więcej o swoich różach. mnie interesuje głównie jak długo kwitną(czy z przerwą czy bez), trzymają kwiat i czy śmiecą?
Kasia, Ania to fakt lepiej teraz niż w lipcu np. wkręciłam się na maxa w ogród, uwielbiam siedziec na tarasie i poprostu patrzeć... i jeszcze u mnie cisza taka, ani ludzi nie ma ani psów, ujadania których nie znoszę...bosko jest