Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

Filemon24 15:11, 07 wrz 2016

anna_t napisał(a)
finanse

finanse bardzo tajemniczo heh w banku np ? nie dziwię się, ze nie mozesz teraz się odnaleźć...
anna_t 20:25, 07 wrz 2016

tajemniczo bo to forum ogrodnicze poza tym jestem w trakcie zmian i nawet bym ci nie mogla powiedzieć jaki dokładnie zakres finansów
Filemon24 20:34, 07 wrz 2016

heh ale ja nie chce się zbytnio wtajemniczać ale myślę, ze jak ktoś napiszę że jest lekarzem, kasjerką w sklepie czy pracuje w banku to nic w tym złego no chyba że ktoś pracuje w służbach specjalnych to ok to wiadomo ze tajemnica
kasja83 20:36, 07 wrz 2016

anna_t napisał(a)
Kasia, Ania to fakt lepiej teraz niż w lipcu np. wkręciłam się na maxa w ogród, uwielbiam siedziec na tarasie i poprostu patrzeć... i jeszcze u mnie cisza taka, ani ludzi nie ma ani psów, ujadania których nie znoszę...bosko jest

Ja też tak mamJeszcze sąsiadów brak-tak bezkresne łąki(teraz to akurat kapa,bo chwasty włażą mi na ogródek),ale widok i tak fajny
anna_t 11:29, 08 wrz 2016

upolowałam więcej się nie dało, dobrze że byłam rano. miałam tylko jedną rywalkę

pytanie
chce je posadzić w doniczkach sposobem Toszki, czy każdą cebulkę, nawet od tych małych wkłada się do osobnej doniczki?
ren133 11:32, 08 wrz 2016

Ania
Po ile był Mount Everest? bo to ten o którym rozmawiałyśmy
anna_t 11:43, 08 wrz 2016

7,99 tylko 2 szt udalo mi się zdobyć, już wiecej sily grzebać nie mialam. pokłociłam się z pracownicą sklepu bo ona pretensje że my te pudla sobie rozstawiamy...pustak. mogła posegregować rodzajami kwiatów to by mniejszy bałagan byl
anbu 11:47, 08 wrz 2016

O jakie zakupy Czy to z L?

Tych główkowatych chyba nie trzeba sadzić do doniczek, one tańsze są. Ale te gigantyczne już tak, tak mi się zdaje...
jankosia 11:48, 08 wrz 2016

Mount Everest to najpiękniejsze (zaraz po globemasterach) czosnki jakie mam Super zakupy zrobiłaś Ja w zeszłym roku całą rodzinę zaangażowałam w łażenie po biedrach i lidlach Tylko wiesz co, piszą że podobne są Mount blanc a z tych mi takie g.. wyrosło że nie polecam- na razie przynajmniej, może cebule były za małe czy co... I gladiatory są be, już nie kupię Za to Purple sensation tak jak ty wykupiłam wszystkie - w aldim były. Byłaś? Wyszły najtajniej bo po pięć cebulek w paczce.
A z jakiego marketu masz? Bo ja już opakowań nie kojarzę
W Aldim to nawet ostatnio rozplenice hameln były po 13 zeta. Jak to dobrze że go w końcu u nas otworzyli
iwka 11:50, 08 wrz 2016

hehe a ja napchałam cały koszyk z pazerności a później wszystkie odłożyłam

od 19 maja być globmastery i karatawskie

edit. widziałam u Ani pytanie. Globmasrety to najładniejsze czosnki i prawdopodobnie najdłużej kwitną i są największe. Cena też dobra będzie po dwie cebulki 15 zł