Oj a co to za oryginała szukasz?
tam patrzyłam i mojej poszukiwanej odmiany nie ma a własnie takie gęste bym chciała nabyć! buuu i co teraz
i ja czekam i ja
B Dziś jest trzeci dzień, ciąg dalszy nastąpi
aa dzis oglądłam u nich bo szukam jednej odmiany al koniecznie musi być mocno rozrosnieta.
Lawenda kupiona w tym roku: Zeszłoroczna jeszcze nie zadeklarowała kwitnięcia
A co do placu zabaw to ten Malkulowi to faktycznie taki oryginalny i fajny.Czekam na Twój w takim razie, bo inspiracje masz zacne!
A mi dziś potwierdzili z Bylinowego, że w weekend są na targach w Gliwicach i też właśnie m.in. sobie zamówiłam jeżówki od nich, żeby mi przywieźli na targi. Przy okazji jeśli ktoś jest zainteresowany to w weekend są takie targi: http://promocja-targi.pl/project/gliwice-21-22-05-vi-edycja-slaskie-targi-wnetrz-homegarden-2016/ Od Pana z Bylinowego Raju wiem, że nie ma co się spodziewać szaleństw, przynajmniej w tej części ogrodowej, bo będzie tylko 14 wystawców, ale może ktoś mimo wszystko będzie zainteresowany. Gosiu, sorki, że u Ciebie sobie tablicę ogłoszeń zrobiłam, ale przecież tyle ludzi tu zagląda
To mój pierwszy zakup jeżówek i pierwszy sklep w tej materii.Widziałaś u Leon60 jakie ładne miała?Ale pewnie tam już sprawdzałaś
Iwona dzięki Raport - wczoraj w deszczu plewiłam i sadziłam