Czytałam u Ilonki, że nawadnianie puściła, a u mnie cały czas mokro. Z chęcią oddam deszcz na tydzień!
Ktoś chętny?
Muszę pociąć smaragdy ale przez te ciągłe opady nie mam kiedy. Czekam na kilka słonecznych dni aby w spokoju i bez obaw je przyciąć. A póki co dalej bawię się w gipsie i betonie
Aniu to nie magia Po prostu pokazuję tylko mały fragment trawnika.
W remontowanej części powstał warzywnik. Zdjęcia pokażę jak truskawki posadzę. A cała reszta jeszcze długo nie będzie się nadawać do publikacji
Polinka że to właśnie ty mnie o te trawy pytasz!?
Tak jak uprzedzałam zgapiam rabatę od ciebie -przynajmniej większa jej cześć
Kupiłam:
miskant gracillimus, ml, red baron, ice dance i trawa złota.
Na tej rabacie wykorzystam dance albo trawe złotą
Teraz zastanawiam się jak szeroko od siebie je sadzić?
Próbka nasadzeń:
Myślę jeszcze o jakims drzewku -może umbra? I nie bardzo wiem gdzie je wkomponować.
Wczesniej myślałam też o jakieś "choince"
Po prawej stronie hortensje + ?
A i dostałam jednego "gratisa" nie wiem czy przypadkiem czy celowo
Tylko nie ma opisów i nie bardzo weim cccoooo to jest???
Mam tak samo. nawet u siebie nie zdążam odpisać, jak chcę w ogrodzie popracować, albo sa inne obowiązki
Dlatego nadrabiam u ciebie zaległości teraz
Wpisuję w wyszukiwarkę słowo "Polinka" i czytam tylko twoje posty, śledząc tematy. Jak mnie zainteresuje, wchodzę dalej w wątek. Potem tak samo "Leon60" i noc mnie zastaje
Tylko z Madżenka nie nadążam. Po takim wpisaniu miałam więcej zaległych do czytania postów, niż w samym jej wątku. Jak ona to robi, nie mam pojęcia
przydałaby się wyszukiwarka grafiki na forum
pozdrawiam i nadrabiam dalej
Widziałam narcyze. Moje nie wzeszły. Miałam dwie paczki z B i żadnych nie ma. Czy je coś pożarło? Nie mam pojęcia
Żółte zjedzone przez muchę. Obraziłam się na żonkile