Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Moja codzienność - ogród Oli 10:48, 18 maj 2016

Do góry
LeniwaOla napisał(a)

Olu majstersztyk! Jak wspomniałaś, że coś jeszcze będzie cortenowe, pomyślałam, że łatwo przesadzić. Ale jest W PUNKT! Subtelnie, ale zaznaczone i dopasowane. Wielkie brawa dla Was.
/quote]
tak ściaka jest wprot majsterszytkiem tyle wystarczyło by zyskała urok i wpasowała sie w resztę.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:45, 18 maj 2016

Do góry
zła jestem

Zimno jak diabli przez ostatni tydzień!

W zeszłym tyg. kupiłam dwa piękne okazy Wilec ziemniaczany zielony
i parę dni temu w nocy oba mi zważyło
posadziłam je cudnie do szarych długich rur i podniecałam się ich widokiem
i chyba nie przeżyją założyłam im parę dni temu agro na głowy i tak sobie siedzą ale wcale nie wyglądają lepiej

a ponadto co? ściałma część tulipanów i kwitna czochy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:38, 18 maj 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Małgorzato / Mart

Czy można jeszcze dzielić kępy gracków? Mam takie już 30cm

nie wiem ale chyab bym się bała
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:37, 18 maj 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Dzięki

Avatar nowy super- co za figura....

szkoda że w rzeczywistości taka nei jest
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:36, 18 maj 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
...
I nie zmieniaj juz tego avatarka bo ja muszę przez Ciebie mózg cwiczyć z zapamiętywaniem

widzisz jak dbam o ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:35, 18 maj 2016

Do góry
MAD napisał(a)
Na CHFS się w tej sukni wybierasz? Macham na dobranoc.

dumam nad tym

a wiesz że nasze kiecki od jednego krawca mamy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:26, 17 maj 2016

Do góry
Boska jesteś Małgorzato, bo orzy tym avatarku nie wypada pisac Malkul
I nie zmieniaj juz tego avatarka bo ja muszę przez Ciebie mózg cwiczyć z zapamiętywaniem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:33, 17 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

najlepiej je ograniczyc , mozna spróbować w tych donicach bez dna , ale sztuka n donicę aby kępy były takie fryzury

lepiej jak mają półcień
nie podlewam nie nawożę

ja ścinak to brązowe z góry po zimie i tyle ale nei za nisko

juz dzis sa piękne)

Dzięki

Avatar nowy super- co za figura....
Ogród z pergolą 15:04, 17 maj 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

ja mam opcję nr 2 ale nie plastiki lecz ecoskóra.

Ale na jedyneczkę też choruję

gdy zaczełam szukac krzeseł to generalnie myslałam własnie o 2 ale Navi u malkul mnie tymi z podłokietnikami zbajerowała
a nie wybrałaś ich bo za duże?
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 09:44, 17 maj 2016

Do góry
babka napisał(a)
Cześć Agato, cieszę się że do mnie trafiłaś, zapaszam serdecznie. Wpadaj często a ja zaraz do Ciebie się wproszę
Pieseły mam trzy, dwa rozrabiaki i jedną lalunie
Lalunia wyżełka, ostatnio zapadła na ciężką chrobę, walczymy.
Druga to sznaucer średni, w ostatnim czasie upodobniona do mopa do podłogi bo czasu i kasy na fryzjera brak
A trzeci,Tofik artysta i przekochany huligan, kundel łaciaty. Też starszawy już jegomość nabawił się zwyrodnienia rogówki i ślepnie w zastraszającym tępie.
"Uroki" posiadania zwierząt w podobnym wieku, szpital i dom starców

Fajne masz te piesiury, ale zajęcia z nimi też Ci nie brakuje, pospacerowałam, ładnie, wszystko poukladane rośnie, donice to jak Twoja wizytówka, jaki żwirek zastosowałaś na rabatach?
Czemu nie chcesz trzcinników one szybko startują, i mnie jest sporo traw, nie widać nadgryzania
u Malkul widziałam obietkę też wpadla mi w oko
Ogród wśród pól i wiatrów 09:08, 17 maj 2016

Do góry
iwka napisał(a)
u mnie nie szukaj, mało ją pokazuje bo rośnie w miejscu, którego prawie nie pokazuję U Malkul w wizytówce zobacz.

No właśnie mało pokazujesz, bo na pewno bym wcześniej znalazła.
Ale i tak ją namierzyłam Łatwo się rozmnaża??
Zerknę w szkółkach na miejscu, jak będę wracać z pracy.
Może uda mi się gdzieś lokalnie kupić.
Ogród wśród pól i wiatrów 09:04, 17 maj 2016

Do góry
jolka napisał(a)

Muszę u Ciebie poszukać, jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi na tę trawę. Dopiero w tej Muszynie tak mnie oczarowała. Faktycznie szkoda, że się nie dogadałyśmy wcześniej.
u mnie nie szukaj, mało ją pokazuje bo rośnie w miejscu, którego prawie nie pokazuję U Malkul w wizytówce zobacz.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:00, 16 maj 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Małgosiu zmówiłam dla siebie trawki i turzyce na reprezentacyjną część poszerzanej ostatnio rbaty. Są w tym zamówieniu m.in. carrexy the beatles.
Widywałam je u ciebie od dawna, pieknie wygladały...a jak byś miała mi dac jakies rady w ich kwestii to jak sie z nimi obchodzić aby długo cieszyły oko ?
Pokazywałas że sie rozłażą u ciebie - sadzic je w donicacg bez dna ? czy luzem ?
Obcinać po zimie czy wyskubywac później, latem jak AM ?
Duzo czy mało słońca ?
a podlewanie ? obficie jakos specjalnie czy standardowo ?
Dzieki z góry za info

najlepiej je ograniczyc , mozna spróbować w tych donicach bez dna , ale sztuka n donicę aby kępy były takie fryzury

lepiej jak mają półcień
nie podlewam nie nawożę

ja ścinak to brązowe z góry po zimie i tyle ale nei za nisko

juz dzis sa piękne)
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:57, 16 maj 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
...
czy na Rh ..pojedziesz jeszcze ? pewnie z tydzień lub 2 trzeba poczekać na szał kwitnienia ?

nie bo góry czekają
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:57, 16 maj 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Boski Avatarek

Do góry
anna_t napisał(a)
wow Gosia jaki avatar nowy
zlituj się kobito i odpisz mi na priv

śliczna ty
,poszło
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:23, 16 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

tez nas ciągnie , dumamy tylko cholewcia dzieci za małe jeszcze

Na Safari rzeczywiście za małe bo to kilka dni w dżipie się spędza - choć lodże i campy w Tsavo sa na świetnym poziomie, komfortowe.
Kocham Kenię miłością absolutną byłam tam 2 razy razem 4 tygodnie i na pewno tam wrócę
Na ten rok planujemy Twoje klimaty po raz pierwszy Kupiliśmy bilety na samolot Bangkok na 3 tygodnie zaczynamy w listopadzie teraz przygotowujemy wyprawę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:23, 16 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

sama pichciałam z mama moją, a tesciowa piekła ciasta

ty chiałas siewki klosownicy? już się gubieę jak tak to masz zaklepane

ja nie wiedzialam ze moge chciec, wiec jeśli moge to tez chce
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:20, 16 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Odpoczelam cheile u Ciebie ukojenie w tym zamecie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:18, 16 maj 2016

Do góry
malkul napisał(a)

zależy. jesli chodzi o sam projekt krzeseł to nigdy nie będzie to tandeta. to raczej klasyka designu.
i z tego co wiem to te "inspirowane " mają raczej dobra jakość. Inna rzecz to fakt że są juz w barrdzooo wielu domach i tu trzeba sobie odpowiedzieć czy ja tez chce je mieć czy jednak wszedzie ich za dużo i chce czegoś innego.
ja mam tapicerowane takie kubełkowe i jestem zadowlona
o takie mam http://www.krzesloteka.pl/sklep/krzesla-nowoczesne/tap-dsr-czarne/

nie projekt to wiem ze nie tandeta
czyli nie bac sie kupowac takich tanich?
a jeśli piszesz ze juz zbyt oklepane to podpowiedziałabyś w co by teraz pójść?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies