no i ok. Po lewej tez taki cytrunkowy 'sznureczek. i tak z lewej z tyłu pod grabem tez można dać taki kwadrat buksowy pod grabem, a dalej juz to co na rabacie z fastigiatami
Podoba Ci się taka koncepcja? Zobacz jak fajnie dzieli się przestrzeń i ściana jest załonięta bez specjanego zasłaniania.
Fajnie, że napisałaś Też jestem z łódzkiego U Ciebie to też był taki długotrwały pogrom? Naprawdę przędziorki? I tuje z czasem Ci zasychały? A ja cały czas podejrzewałam jakąś chorobę grzybową
Może ja cos od siebie. Miałam okazję pracować tymi nożycami i jak to F fajne, ale do czasu, gdy nie zobaczyłam i nie kupiłam tych http://www.bimex.pl/product-pol-44503-FISKARS-DZWIGNIOWE-NOZYCE-DO-ZYWOPLOTU.html NOżyce dźwigniowe są rewelacyjne! Wszystkie moje kule tnę nimi. Ja kupiłam w C razem z takimi małymi do kompletu. Jestem bardzo zadowolona.
chyba nie ... ten rozchodnik nie jest taki zwarty jak te zwykłe ...
Tam jest rządek bukszpanu (ma powstać żywopłocik) kontynuacja kostki przy klonie/niedługo grabie
A jakie jednorodne w pasie? jakieś carexy?
A co myślisz o nasadzeniach we wgłębniku? Mam tam małą Hameln z rozchodnikami ... i te rozchodniki mnie tam wkurzają ... zostawić same rozplenice?
I co zrobić z tym drzewem przed wgłębnikiem ... coś w nogach tylko posadzić i co?
Reniu czy mogłabys mnie asekuracujnie zarezerwować na Wa-we?jak teście z urlopu wrocą w tym tyg to podpytam i bym pojechała
a ze Skierniewic się Lutka wykruszyła bo jedzie z rodziną, Małgosia się nie odzywa więc może ja i Monka byśmy z Wami się podczepiły?