Asia elata tam juz nie ma. Jest carex silver screpte ale chaiałbym dac po calosci tę hakone. Elata jest teraz z bukszpnach i różach (min z Artemis) obok hakone stripe it rich. Chyba nie pokazywłam tej zmiany , bo jeszcze uroda nie grzeszy.
Mysle ze olbrzymia zaleta tej świdośliwa oprocz wielopniwosci jest kwitńienie.a ja chyba moja magnolię troche podkrzesam w tym roku, ale dopiero gdy przekwitnie
Wiele razy oglądałam ten ogród i zasze myslalam, ze to magnolia... Az odkryłam u ciebie ze to świdośliwa.
W innych projektach na CHFSh Luciano wykorzystał to drzewo , wiec myślę ze docenił jego wielopniowość.
Jak założysz taką rabate to bierę kocyk/pled i kładę sie w tej molini. I mnie nie przegonisz
I uprasza sie o zwolnienie tempa watku bo nie nadązam, zadyszki dostaję całe forum chyba na feriach tylko u Ciebie ruch jak w stolycy
Heidi Klum - maluteńka cudowna róża. Idelna na brzeg rbaty. Podobno jest kapryśna u mnie w pierwszym sezonie była śliczna. Niestety w czasie głównego jej kwitnienia byłam na urlopie...
Aspirin - okrywowa, która u mnie przekracza 1 m w każdą stronę. Rośnie już 4 sezony dlatego to pokażne krzaki, ale nie sprawia żadnych problemów. Piękna róża o ciemnozielonych liściach praktycznie kwitnąca cały sezon
Moja ulubienica Ascot. Kwiaty utrzymuje bardzo długo, ma piękne ciemnozielone liście i jest bardzo zdrowa. Ma zwarty i pionowy pokrój i ok 1 m wysokości. Polecam wszystkim gorąco tę odmianę
Kochani dzisiaj mija moja 4 rocznica na forum. To była siarczysta zima z mrozami do -28 stopni bez śniegu... Tę ostrą zimę spędziłam z Wami
Mój ogród dokładnie przed 4 laty