Ja tez zazwyczaj szybko wiem czego chce.ale to musze wybrac dobrze a ze.mam czas to jeszcze sobie pomysle.czekam na fotki klonu tatarskiego od Magnoli teraz.nie bez znaczenia bedzie tez dostepnosci.
Wiele razy oglądałam ten ogród i zasze myslalam, ze to magnolia... Az odkryłam u ciebie ze to świdośliwa.
W innych projektach na CHFSh Luciano wykorzystał to drzewo , wiec myślę ze docenił jego wielopniowość.
Jak założysz taką rabate to bierę kocyk/pled i kładę sie w tej molini. I mnie nie przegonisz
I uprasza sie o zwolnienie tempa watku bo nie nadązam, zadyszki dostaję całe forum chyba na feriach tylko u Ciebie ruch jak w stolycy
Haha wiesz bo ja dzieci w przedszkolu mam to mnie ferie nie dotycza.zreszta wakacji to ja sie jeszcze chyba nie nauczylam.
Pomyslic sie latwo.ale jest na jego stronie taka fotka-zblizenie kwiatow i lisci i tam widac ze to swidosliwa-i pomyslec ze trzy dni temu nie mialam pojecia o istnieniu takiego drzewa
Jak zaloze te rabate,to i ja w koncu moze poleze ale wolny lezaczek zawsze sie znajdzie co by molini nie pogniesc
Mysle ze olbrzymia zaleta tej świdośliwa oprocz wielopniwosci jest kwitńienie.a ja chyba moja magnolię troche podkrzesam w tym roku, ale dopiero gdy przekwitnie