Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:54, 22 sty 2016

AlKa napisał(a)
Alę pędzicie. Dwa dni przerwy i nadążyć trudno.

Przerwy tym bardziej na przedwiosniu niewskazane
polinka 21:41, 22 sty 2016

Ciekawa jestem na co się zdecydujesz?
nawigatorka 21:44, 22 sty 2016

polinka napisał(a)
Ciekawa jestem na co się zdecydujesz?

Ja tez zazwyczaj szybko wiem czego chce.ale to musze wybrac dobrze a ze.mam czas to jeszcze sobie pomysle.czekam na fotki klonu tatarskiego od Magnoli teraz.nie bez znaczenia bedzie tez dostepnosci.
polinka 21:47, 22 sty 2016

Tak myślę, że chyba powinnaś mieć tam jakieś duże drzewa, które będą widoczne z daleka, takie od razu przyciągające wzrok.
nawigatorka 22:05, 22 sty 2016

polinka napisał(a)
Tak myślę, że chyba powinnaś mieć tam jakieś duże drzewa, które będą widoczne z daleka, takie od razu przyciągające wzrok.
tez tak mysle.dzieki ze wypowiedzialas sie.czasem z boku widac lepiej
Madzenka 22:12, 22 sty 2016

nawigatorka napisał(a)

To drzewo co prawda w ogrodzie Luciano,ale z tego co czytalam juz roslo zanim Luciano tam byl
Cierpliwosc to jedno ale na tyle by zycia mi wystarczylo.

Wiele razy oglądałam ten ogród i zasze myslalam, ze to magnolia... Az odkryłam u ciebie ze to świdośliwa.
W innych projektach na CHFSh Luciano wykorzystał to drzewo , wiec myślę ze docenił jego wielopniowość.
Jak założysz taką rabate to bierę kocyk/pled i kładę sie w tej molini. I mnie nie przegonisz

I uprasza sie o zwolnienie tempa watku bo nie nadązam, zadyszki dostaję całe forum chyba na feriach tylko u Ciebie ruch jak w stolycy
nawigatorka 22:17, 22 sty 2016

Madzenka napisał(a)

Wiele razy oglądałam ten ogród i zasze myslalam, ze to magnolia... Az odkryłam u ciebie ze to świdośliwa.
W innych projektach na CHFSh Luciano wykorzystał to drzewo , wiec myślę ze docenił jego wielopniowość.
Jak założysz taką rabate to bierę kocyk/pled i kładę sie w tej molini. I mnie nie przegonisz

I uprasza sie o zwolnienie tempa watku bo nie nadązam, zadyszki dostaję całe forum chyba na feriach tylko u Ciebie ruch jak w stolycy

Haha wiesz bo ja dzieci w przedszkolu mam to mnie ferie nie dotycza.zreszta wakacji to ja sie jeszcze chyba nie nauczylam.
Pomyslic sie latwo.ale jest na jego stronie taka fotka-zblizenie kwiatow i lisci i tam widac ze to swidosliwa-i pomyslec ze trzy dni temu nie mialam pojecia o istnieniu takiego drzewa
Jak zaloze te rabate,to i ja w koncu moze poleze ale wolny lezaczek zawsze sie znajdzie co by molini nie pogniesc
Madzenka 22:27, 22 sty 2016

Mysle ze olbrzymia zaleta tej świdośliwa oprocz wielopniwosci jest kwitńienie.a ja chyba moja magnolię troche podkrzesam w tym roku, ale dopiero gdy przekwitnie
nawigatorka 22:28, 22 sty 2016

Madzenka napisał(a)
Mysle ze olbrzymia zaleta tej świdośliwa oprocz wielopniwosci jest kwitńienie.a ja chyba moja magnolię troche podkrzesam w tym roku, ale dopiero gdy przekwitnie

Ale magnolia tez kwitnie.myslalam.ze bedziesz wlasnie za magnolia.no i ona wieksza jest co u mnie wskazane.
Latwo nie bedzie z wyborem
polinka 22:39, 22 sty 2016

Asia, a brzozy wielopniowe bierzesz pod uwagę? Albo kilka wsadzonych w jeden dołek czy brzoza odpada?