Michał nas umiejscowił w google maps i potrzeba jest abyście znaleźli Ogrodowisko-Ogrody pokazowe Przypki Olszowa 19 i napisali opinię kto był oczywiście. Także jeśli będziecie jechać szukajcie w telefonie nas
na mapach i powiedzcie potem czy dobrze prowadziła nawigacja.
Basiu, co tworzy tak pięknie tę gęstwinę u Ciebie przed domem? To jakiś iglak płożący jest, tak?
Podziwiam Twoje powojniki bo ja kupiłam pierwsze trzy dzisiaj I nie bardzo wiem oczywiście jak je posadzić, tzn. czy dadzą radę się wspinać po betonowym murze? Twoje są niektóre na podpórkach-widzę, ale niektóre masz już takie olbrzymie piękności, że nie widać nawet czy na czymś się wspierają czy dają radę same.
Pięknie masz, wszystko takie bujne, kwitnące-ach, jak koffam Warmię!
..a na razie cieszę się (nawet) z dzisiejszych zakupów- udało mi się dokupić derenia Elegantissima- już nawet spory w dobrej cenie bo tylko 12 zł, więc chyba nieźle. Chcę żeby docelowo przesłonił trochę blaszaka.
Kupiłam też trzy powojniki- bo widuję w ogrodach tu i pięknie kwitną, a znów- cena była przystępna
I trzy trawki Red Baron, choć nie wiem gdzie je posadzić Oby nie skończyły w mojej poczekalni w tych doniczkach na wieki wieków
Czy powojniki dadzą radę się wspinać po betonowym płocie czy muszą mieć inna podporę?