No coś Ty! Jakby się mój ogród nadawał na Pinterest to by ktoś już go przypiął Kusi mnie założyć sobie własną tablicę, ale... czy to nie byłoby próżne? Choć d skromnych nie należę
Trochę się najeździłem za tymi trawami po szkółkach i centrach ogrodniczych bo one wbrew pozorom nie takie popularne a i okres wiosenny nie plenny w odmiany Część wykorzystałem z zeszłego sezonu, reszta to nowości w moim ogrodzie Zdjęcia donic na tarasie pewnie będą pokazywać się na bieżąco więc sam ocenisz jak to wyszło, mam nadzieję że będzie interesująco
Mam bujną wyobraźnię i oglądałem dużo horrorów... Już sobie wyobrażam to wiszące jelito... Bleee!!!! Zachęciłaś mnie do popracowania zamiast czytania forum, bo boję się, że znajdę lepsze teksty
Sebek ale zmieniło się w Twoim ogrodzie oczywiście na plus, ale gdybyś mnie nie odwiedził to za cholerkę bym nie wpadła, pozmienialiście nazwy wątków teraz wzięłam w obserwowane
A ja zamierzam w tym roku pobawić się z czosnkami tak jak robi to Toszka, wykopać w sierpniu, wrześniu, podzielić cebule i ponownie wsadzić - mam nadzieję, że nie skończy się tylko na planach.