Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Ogród z pergolą 17:31, 13 mar 2016

Do góry
Nadrobiłam wszystko
Hortki będą ładnie stały przez cały sezon dzięki takiemu niskiemu przycięciu Swoje w pierwszym sezonie przycięłam za wysoko i po ulewie wszystkie leżały, pózniej Irenka objaśniła co i jak i teraz żaden deszcz im nie straszny
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:30, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Uprzejmie proszę o głośnym ogloszeniu pikniku u Stefana jeśli już coś ustalicie

Madżen zauważyłaś może u siebie w tym roku zmasowany wysyp opuchlaków?
U mnie masakra

Zmasowanego wysypu nie mam, bo przecież zainwestowałam wiosną i jesienią w nicienie. Ale tegoroczna zima ciepła była wić żerują już od stycznia

Piknik wstępnie planowany na drugą sobotę kwietnia, ale czekamy na wyklarowanie się pogody. Chciałybyśmy zmęczone po zakupach tak jak ubiegłym roku polec na kocach z kawą, ciastem i zakąskami Tak nam się spodobało, ze zamierzamy imprezę plenerową znów zrobić. oczywiście będziemy trąbić na wielu watkach i mam nadzieję, ze będziesz mogła przyjechać
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:26, 13 mar 2016

Do góry
Uprzejmie proszę o głośnym ogloszeniu pikniku u Stefana jeśli już coś ustalicie

Madżen zauważyłaś może u siebie w tym roku zmasowany wysyp opuchlaków?
U mnie masakra
Ogrodowy song 17:22, 13 mar 2016

Do góry
frezja napisał(a)
Czy Klon Odessanum pasuje tutaj? poproszę o opinie

Tak w skrócie wygląda to miejsce

PG[/img]

Ewka a jakie masz jeszcze drzewa w ogrodzie?
Może zrobić powtórzenie z tego co już masz?
Czy tam z tyłu za tymi drzewami masz jeszcze jakiś zakątek? Ze zdjęcia ciężko wywnioskować a na planie masz tam jeszcze coś zaznaczone.
Tu ma być ogród :) 17:15, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Chyba F...większość sprzętów ma super! Niestety mam tylko od nich nożyce do cięcia trawy ale nie zamieniłabym je na żadne inne

Mam sekator lekki pasujący idealnie do kobiecej dłoni(ktoś napisał że i torebki) oraz szpadel...super mocny.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:12, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

I na wianku wygląda tak

Pracowicie u Was...nie ma czasu na błogie lenistwo
Tu ma być ogród :) 17:01, 13 mar 2016

Do góry
Chyba F...większość sprzętów ma super! Niestety mam tylko od nich nożyce do cięcia trawy ale nie zamieniłabym je na żadne inne
Typografia ogrodu 16:58, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Fajnie podziałałaś z krawężnikami. Gratulacje dla mistrzyni betonów
Satysfakcja pewnie ogromna z efektu wykonanego własną pracą?
Uwielbiam zaradnych i pracowitych ludzi!
Buziaki

Zaradnosc to sie przyda przy obrzezania planu pod altane...dzis pobiegalismy z dluga łatą i poziomica i trzeba sie naglowkowac bo prosto to nie jest.jesli na jednym koncu uzowymu obrzeze tak by wystawalo z ziemi 5 cm to na drugim bedzie jakies 35 cm nad ziemia... czaka nas zatem zdzieranie ziemi.ale to pewnie po swietach.
Najpierw trzeba wyznaczyc plac sznurkiem a z tym tez beda klopoty bo juz wiemy ze jedna rabata z lipą bedzie do przesuniecia...tak to jest jak robi sie rabaty w zlej kolejnosci
Typografia ogrodu 16:53, 13 mar 2016

Do góry
Fajnie podziałałaś z krawężnikami. Gratulacje dla mistrzyni betonów
Satysfakcja pewnie ogromna z efektu wykonanego własną pracą?
Uwielbiam zaradnych i pracowitych ludzi!
Buziaki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:42, 13 mar 2016

Do góry
martaibartek napisał(a)
Polinka śliczne dekoracje: i jaja i wianki bardzo naturalne, lekkie, po prostu urocze

Marta, bardzo dziękuję Podoba mi się określenie lekkie. Jajka z dnia na dzień coraz lżejsze
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:40, 13 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Szczerze to jedt bardzo trudne.gdy ro b ulam pierwsze jaja (nota bene ma je Kokoszka) rece chcialy mi odpasc tak sie meczylam.pelne foremki betonu trochę sie odksztalca.dlatego jajo otwierane w poziomie powinno byc stabilniejsze.efekt fajny ale dobrze by ktos Ci zakleil gdy juz oda Ci sie to polaczyc.bo powtorne zamykanie w razie rozpadniecia jest niezwykle wk....

Jeśli pogoda się nie poprawi to będę kombinować z betonem-eM też się wkręcił więc będzie miał kto zakleić. Beton jednak do moich wnętrz nie pasuje dlatego wybrałam na początek gips, betonowo będę działać jak już altana powstanie
A póki co liczę choć na tydzień lepszej pogody co by do ogrodu wyjść
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:37, 13 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
No dziewczyny i jedna i druga relacja świetna, oba sposoby śmiało można stosować - dzięki, że chciało Wam się szukać fotek i pokazać ten proces!

Edytko

Moje "twory" dekoracyjne to tylko próby kopiowania Asi, która niezle mnie nakręca i której jestem wdzięczna za coraz to większe wyzwania
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:34, 13 mar 2016

Do góry
Polinka śliczne dekoracje: i jaja i wianki bardzo naturalne, lekkie, po prostu urocze
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:30, 13 mar 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
O matulu jak ja bym chciala znalezc sile zeby tez sobie takie zrobic

Kasiek, u mnie właśnie te dekoracje powstały z braku siły. W ogrodzie nie mam jak działać to wymyśliłam inne zajęcie na wskrzeszenie energii
Polecam- to tylko na początku wydaje się skomplikowane
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:29, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Asia, zostaw- nie usuwaj W tym samym momencie myślałyśmy o tym samym
Muszę spróbować z tym betonem tylko cała trudność będzie polegać właśnie na nie zabrudzeniu betonem tego łączenia. Olejem też smaruję

Szczerze to jedt bardzo trudne.gdy ro b ulam pierwsze jaja (nota bene ma je Kokoszka) rece chcialy mi odpasc tak sie meczylam.pelne foremki betonu trochę sie odksztalca.dlatego jajo otwierane w poziomie powinno byc stabilniejsze.efekt fajny ale dobrze by ktos Ci zakleil gdy juz oda Ci sie to polaczyc.bo powtorne zamykanie w razie rozpadniecia jest niezwykle wk....
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:29, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Muszę spróbować z tym betonem tylko cała trudność będzie polegać właśnie na nie zabrudzeniu betonem tego łączenia. Olejem też smaruję

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:27, 13 mar 2016

Do góry
beata_m napisał(a)
cudne te Twoje dekoracje

Beatko dziękuję Chyba w prostocie siła
Lawendowy zawrót głowy 16:26, 13 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

I ja z wielką radością powitam słońce
Deszcz potrzebny ale bez przesady...

U nas dzis minutkę poświęciło i poszło sobie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:19, 13 mar 2016

Do góry
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:13, 13 mar 2016

Do góry
Jajka po wyciągnięciu z form smaruję naokoło czyli na tym łączeniu gipsem aby nie było widać, że jest zrobione z dwóch połówek

Po wyschnięciu szlifuję papierem ściernym 180 a póżniej 2000.

I na wianku wygląda tak

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies