Jakbyś chciała jeszcze te plecione doniczki to je przecenili - niedużo, ale jednak
Dziękuję dziewczyny, na fotkach może nie widać, ale w rzeczywistości donice są jasnoszare, pasują do wszystkich akcesoriów na tarasie, które też są w tych odcieniach.
Renia, ja je kupiłam w A....n, załapałam się wtedy na jakąś promocję. A widziałam też chyba w O.
jednak bez cisów
No i znowu mam tyły obstawiam 20
No to z innej strony.widac grujeczniki? Sorry ale pod slonce
A i tu poprosze o rade. Jestesmy za wglebnikiem.do prawej mamy rozplenicowo-rozchodnikowa dalej trzy grujecxniki,ekran (kiedys) cisowy,potem kupa piachu i jeden fragment pasa molini. Pytam o ten moment z kupa piachu.wg mojego rysunku ma tam byc trawnik.taki jaki bedzie oddzielal wszystkie moloniowe pasy tyle ze wezszy...tak wypadlo bo cisy i grujeczniki rosly juz zanim molinie wymyslilam.gdybym wywalila cisy trawniczek bylby takiej szerokosci jak wszystkie inne pasy trawnika.ale mi ich szkoda. I wymyslilam ze moznaby z tego trawnika tam zrezygnowac (i tak bedzie go sie trudno kosilo) a dosadzilabym rozchodniki i rozplenice.jakby druga polowe. Tylko co z cisam? Zostawic tam gdzie sa i ciac w niewysoki ekran? Porzesadzic pod same molinie? Jak myślicie?
i ma go pol Polski
Masz dłuższe włosy niż myślałam laska Ty na co dzień w takim nienagannym makijażu? Ja se do pracy takiego nie umiem zrobić
umiarkowanie ...
no ale jaki jest wysoki?
Żartownisia A ja znowu przegapiłam
może mają mniej słońca??? lub więcej??