Witam!
Co dzieje się z moim Dawyck Purple? ;( Puścił liście tylko na dwóch gałązkach przy samej ziemi... Jak go ratować? Kilkanaście metrów dalej Dawyck Gold już w pełnej okazałości - wszystkie liście wypuszczone. Posadzone jakieś 1,5 miesiąca temu.
Pięknie w Twoim ogrodzie, ależ Ty masz dużo różnorodnych roślin, no i na dodatek robisz piękne zdjęcia.
Podoba mi się wszystko, ale zainteresowała mnie ta skalnica i kokoryczka, śliczne.
Fajnie że się zmobilizowałaś do zdjęć
Tu bardzo fajne to wygląda aż ci troszkę zazdroszczę nie no tylko troszeczkę
Jakie tu masz trawy bo nie pamiętam?
Asia nowa rabata też dobrze się zapowiada wymuskana będzie to wiem
Urokliwe miejsce na kawkę i ciasteczko, tylko usiąść i rozkoszować się zapachem bzów.... Cudnie.
Kolorowo u Ciebie i radośnie, jak widać na zdjęciu, piękny ogród, piękna Ty.
Pozdrawiam!
Firma z olx z montażem zażyczyła sobie 14 tys.
Więc kupiłem drewno materiały na dach śruby kotwy farby impregnat wszystko wyszło 6800 łącznie z wykonaniem stóp betonowych które fachowcy zrobią jutro. Resztę sam. Domek dla dzieci się udało to i altanę się uda
Niesamowity jest ten powojnik. Przyznam się, że parę lat temu kupiłam sobie takiego (odmiany nie pamiętam). Żył u mnie rok i padł, no i się zniechęciłam. Ale patrząc na Twojego nabieram ochoty na jeszcze jedną próbę.
Piękne zdjęcie konwalii. Bardzo je lubię i mam w ogrodzie w różnych miejscach, niestety rosną, jak szalone i coś mi się wydaje, że zaczynam tracić nad nimi panowanie. Rozpanoszyły się strasznie.
W ogrodzie jest wiele trujących roślin, trzeba tylko wiedzieć i pamiętać, które kwiaty można zjeść, a które trzeba tylko podziwiać (najbezpieczniej nie jeść żadnych ).