Olu
A źdźbła ED sa sztywne czy takie wywijające się lekko do środka? I czy to jest ciemna zieleń? Twojamoorhexe przypomina mi moją tą której mam mniej ... czyli mamy podobne spostrzeżenie
Nie widzę dobrze kwiatostanów ED
No bo moja też jest z B
U mnie zakwitla jedna sztuka.
Aaa ... ten ze ścianką też mi się podoba
Za to brzozowa klapa, różanka mnie wkurza i jeszcze wrzosową eM mi przekopał bo kananalizację robi
Ja bym nie wymieniała hortek ... kiedy je sadziąłś? Moje limki w ubiegłym sezonie to dopiero była porażka a w tym sie wzięły tfu tfu ... Wystarczyło w sumie ostre cięcie wiosną i ze trzy razy zasiliłam nawozem do hortensji substrala (a jak wiesz gleba u mnie zasadowa więc jakiś mega dobrych warunków nie mają)
Miło,że zaglądasz
Widzisz ścianka stanęła w miejscu Czeka nas teraz dobranie pompy ... no i najtrudniejsze trzeba znaleźć jakieś mądre rozwiązanie zbiornika na wodę A eM zajęty bo podłączamy się do kanalizacji i wszystko robi sam ...
Buziaki
Co Ty Iwonka wakacje masz i o piątej już na nogach jesteś?
Jeśli mialabym tam dać rozchodniki to na pewno te najzwyklejsze (kwitną na bordowawo) takie jak ma ana A te moje bordowe we wglębniku to potwory jakieś porosły!!! Płakać mi się chce jak patrzę na te wielkoludy i maleńkie rozplenice przy nich Ciekawe czy te maleństwa zakwitną w ogóle w tym sezonie?
Aniu
Ładne masz te róże
Widzę, że trochę już liznęlaś temat różany ... i opryski robisz ja do tej pory tylko na mszyce pryskałam ... i trochę sie rozczarowałam moimi ... po urlopie różanka wyglądała fatalnie ... wszystko przekwitło ... uschnięte płatki poprzyklejały się do liści róż Teraz tylko trzy sztuki kwitną ... reszta nawet nie ma jeszcze pąków
Kolor wybierany z tablicy RAL, tak żeby pasował do koloru pergoli, no i chyba się udało.
Teraz to czekam na eMa, w weekend będziemy taras do porządku doprowadzać (mycie, olejowanie), żeby można tą konstrukcję tam już wnieść.