zacytowałam bo cudnie! uwielbiam szeokie kardy a takich u ciebie to już nei pamiętam. a szkoda bo prezentuje się to wyśmienicie. slicznie też graja kwiaty bergeni na tle bukszpana
przedstawiam Wam kochani Nadię Generalnie jest szczęśliwa i uśmiechnięta a Lenkę po prostu uwielbia
Ogród rewelacyjnie wygląda, podoba mi się bardzo to co robisz .
śliczne szafirkowo the beatles masz wsadzone luzem? ono strasznie sie rozlazi, nie zapanujesz nad nim.
Mam zamiar je wyrywać. Mogę Ci wysłać, tylko zobacz jak one wyglądają, nie wiem, czy coś z tego wyjdzie... Punktem odniesienia jest suchy liść brzozy posolitej
Zapomniałam ... Red Baron ruszył? U mnie jeszcze cisza
kojarzysz dokładnei odmianę, bo bym może i ja posadziła skoro w różu i niezawodne dzięki za info o narcyzówce. ps. z twoich naparstnic jedna wylazla ino, a akanty chyab nei zyją
o trawie nic nie powiem, bo sobie tekstury powstawiałaś i nie oszukuj prawdziwy, normalnie użytkowany trawnik tak nie wygląda, a już na pewno nie o tej porze roku! Zjawiskowe! To odbicie w stole, dziewczynka na zjeżdżalni...ten plac zabaw i traaawaaaa... Powinnaś pomyśleć nad sprzedażą tych zdjęć. Ujęcie i kolorystyka genialna!
u mnei rozplenica tez sie wysiała w sensie sama i jak ją zostawiłam to i urosła