Nie, ona tak długo kwitnie. Jedno i to samo stanowisko. U mnie jest wszystko później, do czerwca różnica w kwitnieniu w stosunku do Wrocławia wynosi 2 tygodnie. Potem przyśpiesza.
Jeżówka to palida. Jestem bardzo zadowolona. Przecinki to rdest. A wiechcie to krwawnica - takie preriowe układy na dobrą glebę.
Zadowolony - jak najbardziej. Bylem ich bardzo ciekaw i zaspoloilem swe pragnienia
I następne korzystne loty znalazłem m.in do Barcelony, Mediolanu, Santorini Szukam sponsora tudzież sponsorki Planowałem zimą Dubaj i chyba to odlożę w czasie, bo korzystne cenowo bilety się rozeszły... Może jeszcze będzie okazja, musi być!
Ja mam jeżówki Green Envy i też na razie całe zielone, może potrzebują więcej słońca i się w końcu wybarwią prawidłowo.
Moje limki mają mało pąków, krzaczki okazałe, ale Polar Bear oblepiony kwiatami a Limki łyse.
Reniu, ja mam tylko jednego śmiałka w donicy, już pokazywałam, nadal nie kwitnie.
Wczoraj telefonem zrobiłam w szkółce fotkę takiego gigantycznego śmiałka, ale jakość za słaba żeby wklejać, w każdym razie ta trawa wygląda pięknie.
Nie wiem gdzie molinie teraz byś dostała, jakiej odmiany będziesz szukać?