Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 23:19, 02 maj 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
właśnie miałam zapytać ..jak to sie ma cenowo do podobnego w markecie ...1/4 - nie licząc robocizny własnej ???

to nawet niedoróbki takie drobne można zaakceptować Łukasz tez coś ma chęć spawać ...podobna konstrukcja tylko w modułach do leżanki ciekawe co jemu wyjdzie ?

Moja robocizna polegała właściwie na dowiezieniu i dopasowaniu stali oraz zalatwieniu poduch... Ale wliczylem w cenę usługę spawania i szycia

Łukasz to perfekcjonista, ja się już tego wyleczyłem Wyjdzie na pewno świetnie
Coś jeszcze, coś więcej... 23:16, 02 maj 2016

Do góry
Zana napisał(a)
Sebek, ja tam jestem pod wrażeniem! Naprawdę!. Bardzo superaśne te meble. A zaślepki może takie jak blat stołu?

Blat mocno roboczy - uciety ze starej szafy Ale zlagodzila ta sosna tą surowość
Coś jeszcze, coś więcej... 23:14, 02 maj 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Sebek ślicznie wyszły , gratulacje. Zadziwiasz mnie juz od dawna.

Musze zaskakiwać, co bym Was nie zanudzil jednym i tym samym
Coś jeszcze, coś więcej... 23:13, 02 maj 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Sebk w zyciu sie nie spodziewam , ze mozna samemu takie meble wykonac!! Szacun!

A dziękować Wyszła parodia Twoich
Coś jeszcze, coś więcej... 23:12, 02 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Fajnie wyszlo
A co teraz masz w plecach ze bedzie poprawka?

Powietrze
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 23:11, 02 maj 2016

Do góry
Wnikliwa ta analiza - ja u siebie nie mam co porównywać, bo znów mi zawilce nie odbily po zimie - więcej nie kupię...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:11, 02 maj 2016

Do góry
Edyto mój tata pracował kiedyś jako spawacz i ma te wszystkie zezwolenia czy co tam jeszcze potrzebne i to różnymi technologiami, ale wiadomo do tego sprzęt w domu też potrzebny, a spawarka już leciwa i szwankuje. Ja zawsze jako pomocnik bo jakoś mam lekkie obawy co do tego sprzętu, ale w sumie nauczyłbym się chętnie
Bylinowa gęstnieje z dnia na dzień, chociaż braki po zimie są głównie w trawach i wszystkie ostróżki poszły..

Asiu wielu rzeczy nie potrafię nie da się umieć wszystkiego

Ewelino do prostej koncepcji nie trzeba być zdolniachą, a jeszcze nic nie zrobiłem

Justynko tak widziałem, moje troszkę inne. Miały powstać w zeszłym roku, ale funduszy nie było, ale mimo wszystko to nie pierwsze spawalnicze wyroby, już kilka było

Bogdziu w tym rzecz, że ja bardzo leniwy, ale jak czegoś chcę to robię do upartego marudząc przy tym okropnie, dobrze, że nikt mnie nie słyszy jak np przezywam na łopatę

Ewo mało pocieszające bo powrastało mi to dziadostwo w miskanty i inne rośliny

Sebek z Ikei nawet nie biorę pod uwagę bo pod wymiar wszystko mi potrzebne tapicer zawsze załatwiał mi troszkę taniej, więc myślę że teraz też się tak da, jak nie będę zamawiał gąbki przycięte na miarę by były idealnie równe.
Meble widziałem i ważne, że już się spłacają
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 23:11, 02 maj 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Bardzo ciekawy ten trójlist Do Berlina tez kiedyś musze wyskoczyć, do należy do tych europejskich stolic, w których jeszcze nie byłem A jak przy okazji zielenine można kupić to tym lepiej

Szczególnie ciekawe zielone zdobycze można przygarnąć w czasie wiosennych i jesiennych targów w Ogrodzie Botanicznym Super miejsce, polecam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:59, 02 maj 2016

Do góry
Gąbkę możesz zamówić w necie albo kupisz gotowe poduchy w Ikei jakby tapicer zaśpiewał za dużo Trzymam kciuki, moje juz stoją i dziś nawet były amortyzowane
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 22:55, 02 maj 2016

Do góry
Bardzo ciekawy ten trójlist Do Berlina tez kiedyś musze wyskoczyć, do należy do tych europejskich stolic, w których jeszcze nie byłem A jak przy okazji zielenine można kupić to tym lepiej
Szałwie czy lawendy? 22:35, 02 maj 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie pomyślałem... mega masz ten przechowalnik! Ale do takich miejsc strach wchodzić - choć ja zazwyczaj i tak z plastikowym pieniądzem tylko przy doopie to by mnie nie kusilo - gorzej jak można kartą płacić

Nie można W panice szukasz bankomatu obok
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:35, 02 maj 2016

Do góry
Mama zajrzała mi w telefon i wzdycha razem ze mną do Twoich rabat Kurcze mam focha na tulipany, ale jak patrzę na Twoje to znów się mi ich zachciało
Coś jeszcze, coś więcej... 22:32, 02 maj 2016

Do góry
Sebek, ja tam jestem pod wrażeniem! Naprawdę!. Bardzo superaśne te meble. A zaślepki może takie jak blat stołu?
Szałwie czy lawendy? 22:28, 02 maj 2016

Do góry
Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie pomyślałem... mega masz ten przechowalnik! Ale do takich miejsc strach wchodzić - choć ja zazwyczaj i tak z plastikowym pieniądzem tylko przy doopie to by mnie nie kusilo - gorzej jak można kartą płacić
Ogród Cioci cz. 3 22:24, 02 maj 2016

Do góry
Oprócz dwóch Kaś znam wszystkich Fajnie Wam
Coś jeszcze, coś więcej... 22:20, 02 maj 2016

Do góry
Sebek ślicznie wyszły , gratulacje. Zadziwiasz mnie juz od dawna.
Czasem słońce czasem deszcz 22:20, 02 maj 2016

Do góry
Kuba napisał(a)

czy to tylko mój emuś z takim rozmachem odpala grilla?

Jak raz odpaliłem to dach altany przytliło
Coś jeszcze, coś więcej... 22:08, 02 maj 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
Super Sebek ! bardzo łądna forma i kolory
Profile zaślep koniecznie a na przyszłość jak uruchomisz produkcję tnij pod kątem

Ola - żebyś Ty wiedziała ile ja firm w okolicy zjeździłem, żeby mi stał pod kątem ucięli... No i nie znalazłem A że czas ograniczony i wszystko na wariata robione to... są jakie są Wiem, że spodziewaliście się może czegoś bardziej dopracowanego i ja zresztą też, ale na moje potrzeby w zupełności wystarczą Jakbym odpalal produkcję to oczywiście byłyby bez dziur, pomalowane proszkowo nie pędzlem, poduchy byłyby grubsze - tylko wtedy Chińczycy byliby bardziej konkurencyjni ode mnie A tak za 1/4 ceny gotowego kompletu mam... własny inspirowany
Coś jeszcze, coś więcej... 22:05, 02 maj 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
Super Sebek ! bardzo łądna forma i kolory
Profile zaślep koniecznie a na przyszłość jak uruchomisz produkcję tnij pod kątem

No właśnie to miałam zaproponować

Sebek, a jak ten materiał, jest ok, nie nazbyt sztywny?
Coś jeszcze, coś więcej... 22:00, 02 maj 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Wow!Rewelacyjne mebelki i jak widzę maszyna domowa dała rade

Okazało się po przywiezieniu kodury, że pani krawcowa sobie kilka dni temu z tego samego materiału tez poduchy uszyła
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies