Niestety Madżen ale to chyba nie ma nic wspólnego z wiekiem u smaragdów...Renia ma potężne już tujki, na wiosnę czyściła i teraz pisała, że również przydałoby się czyszczenie. Chyba nie ma co w tym roku robić dokładnych analiz bo rok bardzo nietypowy, długotrwała susza też zrobiła swoje.
Zastanawiałam się jak to będzie z czyszczeniem ciętego żywopłotu ze smaragdów ponieważ mam dwie tujki cięte w pionie i ciężko się do nich dostać. Gałązki w środku bardzo ciasno rosną w dużym zagęszczeniu i nie lada wyczynem było dokładne ich odkurzenie...nie ma co martwić się na zapas Będę myśleć jak już smaragdy zamienią się w piękny, gęsty, prosty żywopłot Czyli jeszcze jakieś 3,4 lata
Paulinko mysle że thuje gdy sie mocniej ukorzenia beda mocniejsze i nie beda sie tak zasuszac. Nie widze problemu w odkurzaniu zywopłotu strzyżonego z nich, tak samo jak to mozna robic z bukszpanami i cisami. Moje cisy z powodu suszy tez w środu sie obsypały, liczę, że za rok sie wzmocnią.
Małgosiu na giełdzie zakupy chryzantemowo-zniczowe.
Kupiłam tylko miniaturowe cyklameny. Ciemiernikow na giełdzie jeszcze nie było ale zaczyna sie juz sezon bożonarodzeniowy....
Ren133 byłam w Obi, dokupiłam potrzebna mi donice. Ale nie ma przecen i są niedobitki donic. Większość stoisk zajęły już bombki...
Ostatnio nie wyrabiam na zakrętach i za długo zawodowo pracuje. Brakuje mi chwilowo czaus na zycie ale za chwile wszystko wróci do względnej równowagi. Oby do świąt , wtedy mój świat lekko zwalnia a w styczniu zaczynam juz wszystko na wiosne zamawiac
Pięknie geometrycznie u Ciebie, wszystko idelanie wyglada.
Graby za rok powala nas na kolana. Moje w tym roku tez marnie wygladaja przez szpeciele, pierwszy raz tak mam od 5 lat. Bede ostro walczyc od wiosny i mysle o oprysku kraina gdy sie zrobi jeszcze zimniej. Trzeba Mazana I Toszki popytać czy warto.
Podobała mi sie to korespondencyjna odnowa bilogiczna Napisz prosze na prive dawke i substancje czynna tej wit C. Mam pomysła