Myślimy od kilku dni nad kolorami na elewację.
Wyobrażcie sobie:
-czerwony dach (którego nie widać z ogrodu)
-ciemno brązowe opierzenia
-biała elewacja
- kostka granitowa/płyty betonowe przed murem domu plus wjazd i wszystkie ścieżki w ogrodzie
Jaki kolor będzie pasował na cokół? Póki co myślimy nad brązem albo szarym...
Też lubię bawić się z sokami. Polecam również sok z aronii na przeziębienia, jeśli ktoś nie lubi goryczki to można dodać jabłko, brzoskwinię czy co tam may sezonowego pod ręką.
Małgoś, w tym roku jest duża szansa na białą Wielkanoc Szybko przypada to nawet nie będzie zdziwienia jeśli popruszy i przymrozi. Oby tylko nie było jakiś dużych spadków temperatur poniżej zera to będzie ok.
Aniu, nie ma co się oszukiwać Ogród w tym momencie nie powala Ale nie mogłam już wytrzymać tego bałaganu jaki powodowały fruwające trawy. Teraz przynajmniej jest czyściej
Działamy Asiu Jest pogoda to trzeba wykorzystać eM w jeden części ogrodu, ja w drugiej. Fajnie, że już coraz dłużej widno to można już coś więcej zrobić. Oprysk robiłam między jednym a drugim podmuchem
zastanawiałam się kiedyś jak będzie wyglądać twoj ogrod gdy zetniesz te wszystkie piekne trawy i powiem ci że jest naprawdę super. dużo robią bukszpany i carexy