Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

W zielonej aptece 12:30, 26 lis 2015

Do góry
Magnolia Rustica Rubra- przepiękna Jak zimuje?
W zielonej aptece 12:00, 26 lis 2015

Do góry
Jano, Eliso, Kasiu
zapewniam Was, że część hortensji jest mojej produkcji i potwierdzam, że to najprzyjemniejsza część patrzeć jak rośnie. Ale podziwiam dziewczyny co to od nasionka... Ja nie mam takiej cierpliwości i samozaparcia. Jedynie część roślin posiadam z nasionka

Byle do wiosny
Magnolia Sunrise

Rustica rubra
Pszczelarnia 10:42, 26 lis 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)
U Ciebie przestrzeń jest zagospodarowana z takim przemyśleniem... Fascynujące. Nic nie jest przypadkowe... Żurawka, rzeczywiście wspaniała.

Renia, a widzisz to szambo na osi pergoli . A 2 słupy w ogrodzie? A studnia na środku trawnika? A olbrzymia magnolia dosłownie w tarasie?
A szopki i szopy?

Ja to wszystko zwizualizuję ku pokrzepieniu serc.

W chwili obecnej jagodnik się rozleciał (rośnie tu i ówdzie a nie razem) - to nie jest fajne. Ale myślę sobie, że na pewno (bio)-różnorodnie.
Mój zielony świat 20:36, 25 lis 2015

Do góry
Magnolia Tripetala i tulipanowiec.

Z okolic kałuży. Pod korzeniem zanokcica skalna, nad sosna oścista.

Typografia ogrodu 16:46, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

no fakt, ciągaliśmy ją po składach budowlanych, sklepach z płytkami...a szlifierka czy poziomica to dla niej jak nóż i widelec

Super.ciekawe kto z moich corek wyrosnie
Typografia ogrodu 16:07, 25 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Ale jako matka moglas przez pewnie jakies 18 lat nakierowac ja na droge... zupelnie inna nazwijny to oglednie niz techniczo-artystyczne zdolnosci, ktore bardzo podziwiam

no fakt, ciągaliśmy ją po składach budowlanych, sklepach z płytkami...a szlifierka czy poziomica to dla niej jak nóż i widelec
Typografia ogrodu 16:02, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Ha, ha, to nie po mnie. Po mnie ma płeć i wąskie biodra... chyba tylko tyle

Ale jako matka moglas przez pewnie jakies 18 lat nakierowac ja na droge... zupelnie inna nazwijny to oglednie niz techniczo-artystyczne zdolnosci, ktore bardzo podziwiam
Typografia ogrodu 16:01, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

M głownie martwi się że będa klawiszować pod cięzkimi samochodami- a faktycznie krzywe będą beznadziejnie wyglądały. Więc chce zbroić je jakimś szkieletem który łaczy płyty ze sobą. Narożniki trzeba zeszlifować jednak.
Szybko u nas się jednak nie da, muszę to zaakceptować.

Przydalyby mi siebtakiebprzed domkiem ogrodnika...
Typografia ogrodu 15:59, 25 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A Magnolio jeszcze jedno.Kobieta,ktorej corka potrafi narysowac wnetrze szlifierki kontowej czy co to dokladnie bylo,nie moze byc mdla,

Ha, ha, to nie po mnie. Po mnie ma płeć i wąskie biodra... chyba tylko tyle
Typografia ogrodu 15:57, 25 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Wiem o jakich plytach mowisz.ja sie bym tylko bala ze narozniki beda sie kruszyc.nie wiem jak temu zapobiec.moze ty wiesz? Tak czy siak dzialacie bo kolejka zwiedzajacych coraz dluzsza

M głownie martwi się że będa klawiszować pod cięzkimi samochodami- a faktycznie krzywe będą beznadziejnie wyglądały. Więc chce zbroić je jakimś szkieletem który łaczy płyty ze sobą. Narożniki trzeba zeszlifować jednak.
Szybko u nas się jednak nie da, muszę to zaakceptować.
Typografia ogrodu 15:53, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

dzięki za miłe słowa.
Polbruku, ani innego bruku nie będzie bo go unikam jak mogę, nie lubię. Podjazd kluje się w bólach- dysutujemy czy zostaje sam kamień- tłuczeń , czy na niego jeszcze lać płyty betonowe wielkoforamtowe. taki był zamysł, ale ja juz nie mam siły czekać, a widzę że M boi się, że będą z tym problemy, jednak upiera się przy tym.

Wiem o jakich plytach mowisz.ja sie bym tylko bala ze narozniki beda sie kruszyc.nie wiem jak temu zapobiec.moze ty wiesz? Tak czy siak dzialacie bo kolejka zwiedzajacych coraz dluzsza
Typografia ogrodu 15:47, 25 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

To okreslenie o nawet do mnie pasuje
Dom jesli pamietasz masz nowoczesny.ale ogrod mieszany z jednej strony gabiony z drugiej lawenda i piekne sterty drewna. Ale Twoj ogrodowy styl uwielbiam i to,ze nie jest taki oczywisty a i tak wszystkich zachwyca.kiedy ten pozbruk co hamowal zalozenie watku?

dzięki za miłe słowa.
Polbruku, ani innego bruku nie będzie bo go unikam jak mogę, nie lubię. Podjazd kluje się w bólach- dysutujemy czy zostaje sam kamień- tłuczeń , czy na niego jeszcze lać płyty betonowe wielkoforamtowe. taki był zamysł, ale ja juz nie mam siły czekać, a widzę że M boi się, że będą z tym problemy, jednak upiera się przy tym.
Typografia ogrodu 15:37, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

najbardziej lubię styl raczej loftowy, a w ogrodzie minimalizm ale tez naturalisyczny- mieszam, szukam, kombinuję....
Ja delikatna?- niestety tak. Jak zupa pieczarkowa, z lekka mdła.

To okreslenie o nawet do mnie pasuje
Dom jesli pamietasz masz nowoczesny.ale ogrod mieszany z jednej strony gabiony z drugiej lawenda i piekne sterty drewna. Ale Twoj ogrodowy styl uwielbiam i to,ze nie jest taki oczywisty a i tak wszystkich zachwyca.kiedy ten pozbruk co hamowal zalozenie watku?
Typografia ogrodu 14:55, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

najbardziej lubię styl raczej loftowy, a w ogrodzie minimalizm ale tez naturalisyczny- mieszam, szukam, kombinuję....

hahahaha...takiego określenia jeszcze nie słyszałam...ja jednak pozwolę się z Tobą nie zgodzić....napisałabym coś więcej ale się wstydzę
Typografia ogrodu 14:53, 25 lis 2015

Do góry
beta napisał(a)

ja tez Martę właśnie z takimi sielskimi klimatami kojarzyłam...nie wiem czemu?...może dlatego, że ona taka delikatna z tego awatara...no i ten sposób pisania taki delikatny...nie wiem?

Typografia ogrodu 14:31, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

cieszę się bardzo!
Asia, daj spokój, nie oczekuję niczego od Ciebie.
Ja lubię beton po prostu i Gosia i tym wie.

Ja od Ciebie tez nie smialam oczekiwac a duzo mimo to dostalam
Ale spodziewalam sie bardziej ze w Twoim guscie bardziej sielskie klimaty
Typografia ogrodu 14:26, 25 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Magnolio jak tylko wroce do robienia tych jaj (a pewnie przed wielkanoca znajde na nie natchnienie) to wybetonuje dla Ciebie takie

Co do poprzednio omawianej z Toba rabaty z trawami,annabell i tawuja juz mam wyliczone i rozrysowane ilosci,zlokalizowana w dobrej szkolce tawule... pozostaje kopac

cieszę się bardzo!
Asia, daj spokój, nie oczekuję niczego od Ciebie.
Ja lubię beton po prostu i Gosia i tym wie.
Typografia ogrodu 14:24, 25 lis 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

jak Ty mnie znasz, jej!

Magnolio jak tylko wroce do robienia tych jaj (a pewnie przed wielkanoca znajde na nie natchnienie) to wybetonuje dla Ciebie takie

Co do poprzednio omawianej z Toba rabaty z trawami,annabell i tawuja juz mam wyliczone i rozrysowane ilosci,zlokalizowana w dobrej szkolce tawule... pozostaje kopac
Typografia ogrodu 14:21, 25 lis 2015

Do góry
malkul napisał(a)
w życiu!!! skąd ja bym takie jaja potem wytrzasnęła

zersztą: magnolia by mogła przechwycic bo marzy o nich

Magnolia o moich jajach? To raczej ja o jej wizycie na moim watku
Typografia ogrodu 14:21, 25 lis 2015

Do góry
malkul napisał(a)
w życiu!!! skąd ja bym takie jaja potem wytrzasnęła

zersztą: magnolia by mogła przechwycic bo marzy o nich

jak Ty mnie znasz, jej!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies