Jano, Eliso, Kasiu
zapewniam Was, że część hortensji jest mojej produkcji i potwierdzam, że to najprzyjemniejsza część patrzeć jak rośnie. Ale podziwiam dziewczyny co to od nasionka... Ja nie mam takiej cierpliwości i samozaparcia. Jedynie część roślin posiadam z nasionka
Renia, a widzisz to szambo na osi pergoli . A 2 słupy w ogrodzie? A studnia na środku trawnika? A olbrzymia magnolia dosłownie w tarasie?
A szopki i szopy?
Ja to wszystko zwizualizuję ku pokrzepieniu serc.
W chwili obecnej jagodnik się rozleciał (rośnie tu i ówdzie a nie razem) - to nie jest fajne. Ale myślę sobie, że na pewno (bio)-różnorodnie.
Ale jako matka moglas przez pewnie jakies 18 lat nakierowac ja na droge... zupelnie inna nazwijny to oglednie niz techniczo-artystyczne zdolnosci, ktore bardzo podziwiam
M głownie martwi się że będa klawiszować pod cięzkimi samochodami- a faktycznie krzywe będą beznadziejnie wyglądały. Więc chce zbroić je jakimś szkieletem który łaczy płyty ze sobą. Narożniki trzeba zeszlifować jednak.
Szybko u nas się jednak nie da, muszę to zaakceptować.
Wiem o jakich plytach mowisz.ja sie bym tylko bala ze narozniki beda sie kruszyc.nie wiem jak temu zapobiec.moze ty wiesz? Tak czy siak dzialacie bo kolejka zwiedzajacych coraz dluzsza
dzięki za miłe słowa.
Polbruku, ani innego bruku nie będzie bo go unikam jak mogę, nie lubię. Podjazd kluje się w bólach- dysutujemy czy zostaje sam kamień- tłuczeń , czy na niego jeszcze lać płyty betonowe wielkoforamtowe. taki był zamysł, ale ja juz nie mam siły czekać, a widzę że M boi się, że będą z tym problemy, jednak upiera się przy tym.
To okreslenie o nawet do mnie pasuje
Dom jesli pamietasz masz nowoczesny.ale ogrod mieszany z jednej strony gabiony z drugiej lawenda i piekne sterty drewna. Ale Twoj ogrodowy styl uwielbiam i to,ze nie jest taki oczywisty a i tak wszystkich zachwyca.kiedy ten pozbruk co hamowal zalozenie watku?
najbardziej lubię styl raczej loftowy, a w ogrodzie minimalizm ale tez naturalisyczny- mieszam, szukam, kombinuję....
Ja delikatna?- niestety tak. Jak zupa pieczarkowa, z lekka mdła.
Magnolio jak tylko wroce do robienia tych jaj (a pewnie przed wielkanoca znajde na nie natchnienie) to wybetonuje dla Ciebie takie
Co do poprzednio omawianej z Toba rabaty z trawami,annabell i tawuja juz mam wyliczone i rozrysowane ilosci,zlokalizowana w dobrej szkolce tawule... pozostaje kopac