Amelko mam za chwilke urodziny i jakos mi sie perfumeria wykończyła i chyba ide w tym kierunku bo w zeszłym roku to ja tylko byłam ogrodniczka architektem i ogrodniczka
Wilczyco miło sie słucha komplementów od takie artystki
Frezja moje tulipany w wazonie fajne wiesz mam trzy marikeny kazdego kupowałam gdzie indziej u Zurka tez napisz mi na privv skąd Ty jestes?
Mirelko o rany jaki kocik z Ciebie
Gośka no widzisz jak klepią jęzorami nic nie zrobisz .......słuchać trzeba ..... Gośka Ty sie tak nie nastawiaj na pergole jak przyjedziesz to jeszcze bedzie tylko parasol
Ren mecz kochana buki co 1,2 metra
Flover wszystko bez najmniejszego problemu sie przebija. W zeszłym roku tez sie tego obawiałam
Marzenka oby sie u mnie na wachaniu nie skończyło trzeba byc dobrej mysli ...ja teraz jeszcze napęd do bramy i furtki i domek gospodarczy w pierwszej kolejnosci zrobic musze a wolałabym sie tarasem zajac
Iwka marzen nam nikt nie odbierze ani nie zabroni )))
Kawa kawka kawusia lanie Cie ominęło buzka dzieki za miłe słowa , troche to zaskakuje i czasami nawet mnie dziwi ze ktos mowi tyle fajnych slow o tym małym kawałku ziemi ale tez bardzo cieszy ))))
Ryska ja tez kocham naturę i wiejskie klimaty ale nie mozemy miec wszystkiego ja to bym chciała miec Twoj talent do fotkowania )))
Ewka004 mam amanogawy stoja u mnie trzy gole zaraz podlinkuje
Ewa 004 jak dzionek? U mnie marnie cuś kominek zapaliłam co by lepszy nastroj złapać
Bea o ziemi mi nie wspinaj była z łapanki , zawsze ktos nie przyjechał albo przywizł glinę twierdząc ze to humus i tskie tam nie godne wspinania ani polecenia.
Aniu kazdy u siebie widzi mankamenty u mnie braków i mankamentów nie brakuje
Aga dzieki czytam u Ciebie ze stawiasz na platany
Marta pozdrawiam fajnie ze wpadłas
Rench co ten Twoj ciemiernik tak narozrabiał ze out idzie ? U mnie te najzwyklejsze i jakos im dobrze narazie
Pamiętam te foty.......ehhh...........wtedy mnie zachwyciły i teraz ponownie też.....miło powspominac.......dawaj jeszcze
p.s. czy ja pytałam cie o te szarw donice ? bo w kilku watkach pytałam i juz sie gubie...chodzi mi zarówno o te przed wejsciem jak i o te z czerwona trawką...czy to ceramika (ciężka) czy jakis kompozyt sprytnie ja udaje ? I skąd one ? ....bo sliczne...te białe przy tarasie z reszta też fajne....
a co bedzie za 10 lat fajnie te roznice sie oglada ,zastanawiaja mnie te biale tulipanki ,wychodza bez problemu przez kamienie? nigdy nie probowalam..Piekne fotki!
Przynajmniej jedno foto zacytuję...kiedy to będzie takie tulipankowo;
dzisiaj chyba polecę ciemierniki wkopać,bo ładne zaczęły się robić..wreszcie Twoje paniusie widziałam wcześniej,cudowne gdzieś obok kul bukszpanowych je wepcham...może.
Marikena muszę kupić w tym roku,czy kupowałaś u Żurka ??