Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

lojalna_ 16:52, 16 lut 2016

No i jak to miejsce z tulipanami ruszyło?
Mary 19:59, 16 lut 2016

Witaj Iwko,

Zajrzałam dzisiaj do Twojego wątku i pooglądałam zeszłoroczną wiosnę w Twoim ogrodzie. Była piękna. Tegoroczna z pewnością będzie jeszcze piękniejsza. Nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie przyjdzie.

Jak tak przeglądałam strony Twojego wątku to coś mi zaczęło świtać. Jak doszłam do strony o "kinder jaju" w postaci cisów, które okazały się cyprysami to już byłam pewna, że kiedyś wcześniej podczytywałam Twój wątek.
anbu 21:02, 16 lut 2016

iwka napisał(a)
W końcu padłam na kolana, głowę do ziemi i patrzę i co widzę długo wyczekiwane tulipany pokazują się Radość nie trwała jednak długo, słyszę pukanie w okno, patrzę a tam córka z mężem śmieją się i w głowy stukają Ale mi tej frajdy nie odbiorą, o nie

Hi hi, musiało to rzeczywiście komicznie wyglądać
Basilikum 06:30, 17 lut 2016

czytam, ze nasluchujesz jak rosna tulipany
juz niedlugo
MirellaB 07:13, 17 lut 2016

Iwka na moje oko to te pąki, które pokazujesz na rodkach są kwiatowe - tylko ich nie obrywaj.

Moje Rh są dziwnej odmiany, wszystkie pąki takie spiczaste, wydłużone by sugerowały,że są listne, nic bardziej mylnego z wszystkich są kwiaty

Zobacz moje pąki rh https://www.ogrodowisko.pl/watek/5276-ogrod-mirelli?page=472
Kawa 09:05, 17 lut 2016

heloł żyjesz ?
buziam
iwka 09:17, 17 lut 2016

Kawa napisał(a)

"płotek" przed psami
widziałam Twoje psy to jednak grzeczne, mój jak się rozpędzi to drewniany łamie i wpada na róże
iwka 09:19, 17 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
No i jak to miejsce z tulipanami ruszyło?

od niedzieli nie zaglądałam czekam do soboty może nie będę już musiała na kolanach ich szukać
Kawa 09:20, 17 lut 2016

iwka napisał(a)
widziałam Twoje psy to jednak grzeczne, mój jak się rozpędzi to drewniany łamie i wpada na róże

mój duży się nauczył - mądra ale uparta bestia
miałam takie "stopy" przy dużej rabacie kilka ray połamał ale w końcu przestał lecieć na oślep
iwka 09:21, 17 lut 2016

MariBere napisał(a)
Witaj Iwko,

Zajrzałam dzisiaj do Twojego wątku i pooglądałam zeszłoroczną wiosnę w Twoim ogrodzie. Była piękna. Tegoroczna z pewnością będzie jeszcze piękniejsza. Nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie przyjdzie.

Jak tak przeglądałam strony Twojego wątku to coś mi zaczęło świtać. Jak doszłam do strony o "kinder jaju" w postaci cisów, które okazały się cyprysami to już byłam pewna, że kiedyś wcześniej podczytywałam Twój wątek.
Witaj Na forum jest tyle ogrodów, że nie sposób każdego śledzić i być na bieżąco, też tak mam, że zaglądam, a potem łapię że już tu byłam

Wiosna, też czekam na nią