mam nadzieję, że ta cena była w miarę rozsądna, w każdym razie my się niezbyt długo zastanawialiśmy, bo i tak musieliśmy zamówić sobie transport serbów więc za jednym zamachem zostały zakupione brzozy
brzozy będą sadzone w przyszłym tygodniu, bo dziś nie gotowe miejsce, a jutro rano prawdopodobnie wyjezdzam i wroce dopiero w niedziele.
Ale oczywiscie dam znac
Witaj Beatko szybciutko przybiegłam do Twojego wątku co by brzozy himalajskie zobaczyć - będę zaglądała i czekała cierpliwie na zdjęcia. Gdybyś mogła polecić mi jakieś forum wnętrzarskie to byłabym Ci bardzo wdzięczna. Chętnie bym coś podpatrzyła z adaptacji wnętrz Pozdrawiam.
Nie wiem czy przemyslany- zawsze może się przed realizacji zająć zmienićgdy brzozy podrosna będzie to jedno z nielicznych cienistych miejsc u mnie. Tym bardziej po wycięciu wierzb.
A tak Wwogole tto i u mnie bedą pod zagajnikiem brzozowym hosty, tawuly i trawy. Ale to moze za rok ale plan juz ma z 2 lata. Tylko ja mam zwykle brzozy ale jakieś 22 sztuki...
W podobnej cenie je kupiłem
Dzisiaj przyjechały bergenie dragonfly sakura i angel kiss piękne są po 6,80 nawet fajne sadzonki
Oraz piękne brzozy fox valey muszę kupić są piękne