No w sumie sama nie wiem Chyba te liliowce by tam pasowały z tymi krwawnikami, mam jeszcze u mamy pomarańczowe.
Na koniec moje liliowce dla Reni. Strasznie są powalone przez piątkową wichurę
To jest dobry trop jak dla mnie
A może taki misz-masz i coś różowego dorzucić na brzozową?
Jutro w B kupuje banany heheh bo jestem przed realizacją rabaty z różami Trzeba więc skórek nazbierać i do dołka wrzucić Jedna na jeden dołek ?
Nie wiem gdzie masz to zejście z tarasu (zrób mi dokładne zdjęcie tego miejsca od drugiej strony i z boku), ale jak już to coś takiego może: może to kulą w płot, bo nie pamiętam jak wygląda zejście z tarasu i tu gdzie kwiatek usuwasz całą darń i sadzisz róże, szałwie i trawy ) Najlepiej to weź węża ogrodowego i układaj, rób zdjęcia i sama zobaczysz co najlepiej wygląda
też od początku widze tam podłużne płyty fajnie ułożone, np w ten deseń
Jaka to różyczka?
Milej niedzieli
No tego to nie przeskoczysz znam ten ból
Nie dawaj ss bedzie za duzo tego dobrego.one teraz tworza taka brame.trzecia to zburzy. Wielkich jalowcow nie dosadzisz wiec albo cos delikatnego dodasz albo wymienisz na wielkie tuje
Tak,jednolite tło będzie piękne
Ale się dzieje, miałam mnóstwo do nadrobienia. Ścianka, kulki, dosadzane jałowce, znikający garaż Super. Renia wstawiłam u mnie liliowce, ale ostrzegam, że po piątku są połamane i nic specjalnego. Kwiatków mają mało, bo sadzone w zeszłym roku w tym pierwszy raz kwitną. Ogólnie to mi się podobają jak już przekwitną, bo takie fajne trawki zostają
Ale miałaś nosa Renia z tą ścianką w tym miejscu! Bardzo mi się podoba i najważniejsze, że nie jest przebajerowane. Nie stawiaj już tutaj żadnych luster czy czegoś innego, ścianka tutaj jest najważniejsza i tak jak Edytka mówi, to ona ma przyciągać wzrok. Głosuję oczywiście za smaragdami Jednolite tło podkreśli urok ścianki.
Przepiękne bukszpanowe poduchy...
dawno już proponowałam szmaragdy przekonasz eMa ja Ci to mówię
Mi się wydaje, że lepiej niż z jałowcami, ale każdy ma inny gust. Kluczem do rozwiązania problemu jest tutaj najwyraźniej eM, więc pokaż mu tą fotkę i niech sam się namyśli, już tyle zmian przeforsowałaś, że i do tej on dojrzeje Ja się mogę dziś zakładać, że za jakiś czas jałowców nie będzie
Nowodvorski reflektor ogrodowy Bush 3401