Mi się wydaje, że lepiej niż z jałowcami, ale każdy ma inny gust. Kluczem do rozwiązania problemu jest tutaj najwyraźniej eM, więc pokaż mu tą fotkę i niech sam się namyśli, już tyle zmian przeforsowałaś, że i do tej on dojrzeje Ja się mogę dziś zakładać, że za jakiś czas jałowców nie będzie
dawno już proponowałam szmaragdy przekonasz eMa ja Ci to mówię
Przepiękne bukszpanowe poduchy...
Ale miałaś nosa Renia z tą ścianką w tym miejscu! Bardzo mi się podoba i najważniejsze, że nie jest przebajerowane. Nie stawiaj już tutaj żadnych luster czy czegoś innego, ścianka tutaj jest najważniejsza i tak jak Edytka mówi, to ona ma przyciągać wzrok. Głosuję oczywiście za smaragdami Jednolite tło podkreśli urok ścianki.
Ale się dzieje, miałam mnóstwo do nadrobienia. Ścianka, kulki, dosadzane jałowce, znikający garaż Super. Renia wstawiłam u mnie liliowce, ale ostrzegam, że po piątku są połamane i nic specjalnego. Kwiatków mają mało, bo sadzone w zeszłym roku w tym pierwszy raz kwitną. Ogólnie to mi się podobają jak już przekwitną, bo takie fajne trawki zostają
Tak,jednolite tło będzie piękne
Nie dawaj ss bedzie za duzo tego dobrego.one teraz tworza taka brame.trzecia to zburzy. Wielkich jalowcow nie dosadzisz wiec albo cos delikatnego dodasz albo wymienisz na wielkie tuje