Witaj, dziękuję za miłe słowo, również zaglądam do ciebie, przyznam że nie przejrzałam całego wątku, ale daj mi trochę czasu a nadrobię, na dziś dzień pozdrawiam miłego popołudnia
Agata
W końcu udało mi się zapoznać z Twoim watkiem ... i powiem jedno pracowita z Ciebie pszczółka Widzę, że eM towarzyszy Ci we wszystkich pracach ... szacun ... dużo roboty wykonaliście ... należa się Wam pochwały za pracowitość ale tez gust i pomysłowość Będę zaglądać
Reniu, tu akurat Aspirin Rose. Musiałam jedną wykopać wczesną wiosną i trafiła do donicy na razie wygląda na zadowoloną
w drugiej donicy mam od tygodnia Constance Mozart z serii Parfuma. Czekam niecierpliwie aż zakwitnie, czy rzeczywiście zapach będzie taki jak reklamują? ciekawa jestem...
Ze stipą to tak różnie. Część ładnie rośnie, a część stoi w miejscu...
Hortki boskie, rosną pięknie, co prawda ta jedna jeszcze jest w tej donicy, ale podlewam codziennie, a nawet fusów z kawy dostała Czekam z nią, na "po tynkach" u mnie, bo wtedy będę robiła rewolucję na rabacie, muszę wyeksmitować wstrętne żółte liliowce Zrobię dla niecj honorowe miejsce, dokupię jej koleżankę i jeszcze jakieś wypełniacze, może jarzmiankę
grubości 1 cm a szer 7 cm
PS. jak w zeszłym roku mój kochany eM stwierdził że te róże są takie fajne bo kwitną całe lato....to mnie się furtka zakupowa otworzyła co by go uszczęśliwić