To ten nieszczęsny bodziszek Patricia czy jsk mu tam…rosnie rosnie aż się wywalił
Tu fotka jeszcze przed koszeniem ale nie zaszkodziło mu ze przejechałam kosiarka, nie wiem co z nim robic bo kwitnie i kwitnie i coraz wiekszy
Jaką ma wysokość? Zazdroszczę pogody. U mnie jest ponad trzydzieści i bardzo ciężko pracować w takich warunkach w ogrodzie. A muszę się zmobilizować, bo goście jadą Ciekawie skomponowałaś lilie, ładny kolor.
Judith, u Ciebie zawsze na zdjęciach "klimat plus" O takich czosnkach nawet nie słyszałam, że istnieją Jeżówki piękne, tyle jest pięknych odmian, że oszaleć można.
Moja H. marca bezodmianowa rośnie w pełnym słońcu i ma się bardzo dobrze. Twój ogród bardzo zyska, nie ustawaj. Dzwoń do S.
Trochę ich mam, choć sporo już się pozbyłam, sporo też nie fotografowałam w tym roku, jakoś mnie aparat wkurza.
Kubańska na tym zdjęciu wygląda zza zielonych astrow, po lewej stronie na tle berberysa Juljany, taki jeden pęd wysoki kwitnący, na zdjęciu jest za blady, w rzeczywistości ciemniejszy