Witam.
Może jakaś mądra głowa doradzić jaki nawóz dać teraz na wiosnę?
Wczoraj robiłem wertykulację i nie za bardzo wiem czym sypnąć???
Mam Yara mila Complex
Yara tera calcinit czyli saletra wapniowa do oprysku
Skład:
azot całkowity – 15,5% N (w tym: 14,4% N-NO3 i 1,1% N-NH4); wapń – 26,5% CaO (19,0% Ca);
Oraz mam jeszcze jeden nawóz o składzie jak na zdjęciu
Pół dnia świeciło dzisiaj słońce. Przypiekłam sobie twarz, zmęczyłam mięśnie i mimo, że niewiele widać z tego co dzisiaj zrobiłam, to dzień uważam za udany
Dzisiaj miałam w ogrodzie cudownego gościa. Chyba chciał mi zrobić przyjemność widząc jak gapię się na ogród przez okno. Zdjęcia robione więc przez szybę.
Czuję się jakbym wygrała wielką wygraną na loterii
Witam
Proszę o pomoc nie mogę znaleźć odpowiednich roślin przed mój dom który znajduje się blisko ruchliwej drogi.Mam problem bo jedna strona jest północna a druga wschodnia.Ksztalt dzialki też jest problematyczny gdyż jest w kształcie litery L ale takiej skosnej.Bardzo proszę o pomoc w aranżacji terenu. osnej.
Ale się cieszę że dotarłaś na działeczkę fajnie mieć oparcie wnuka super wszystko porobione jak chciałaś
Dziś piękny dzień słonecznie ciepło super przelecę się na spacer z Fifi jeszcze a pikowalam pomidory paprykę posiałam do pojemnika zobaczymy co będzie
A i cudne zakupy kwiatowe i drzewne te kwiatowe to to białe kwiatki miałam śliczne rośnie dużo miejsca zajmuje w doniczce dereni jestem ciekawa pewnie następnym razem pokażesz niech dobrze rośnie miłej niedzieli buźka