Ale macie sprzęt, bardzo ułatwi pracę, bo areał ogromny.
Fajnie, że wierzby idą, mnóstwo ich, jak się zazielenią, efekt wow!
Nieustannie podziwiam, ciekawie się czyta i ogląda. Życzę sił i dobrej pogody
Dorodna magnolia i fest zapączkowana.
Obejrzałam w necie, ładna jest i będzie bardzo widoczna. Ciemne kolory magnolii giną, jedynie w słonku ciekawie wyglądają.
Swoje miałam przesadzić, ale niech rosną, żal byłoby stracić, zwłaszcza że nie maja prawidłowego podłoża, a rosną extra.
Pięknie napisałaś o daliach.
Pogoda wszędzie taka sama, dziś ma być ciut lepiej, ale się okaże.
Pospacerowałabym boso po tej plaży, masaż stóp.
Do swoich dalii jeszcze nie zajrzałam, a miałam pakować w donice i ciut podpędzić, zimno nie pozwala.
Życzę nam obu pogody bez wiatru, męczące są.
Haa tak lubię się pocieszać i latać po ogrodzie to moje lekarstwo na ten świat zwariowany...warto warto spraw sobie różne kolorki weselej jest możesz sadzić kolorami pamiętam że jakiś czas modne były białe ja miałam w tym czasie różowe białe niedawno sobie sprawiłam i okazało się że jeden mi się pomieszał i nie mogłam go rozdzielić i tak zostało rozsadzam a on nadal jest wielokolorowy
Zaraz będzie kwieciście wszędzie
Wątek zaniedbałam ale tak dlugiej zimy to chyba jeszcze nie było.
Pocięłam co było do cięcia, sypnęłam trochę obornikiem. Mężuś trawę zwertykulował i umył kostkę. Lekko ogarnęłam rabaty z naciskiem na lekko i w sumie to tyle.
Ale ciągle minus na termometrze albo wiatr łeb urywa albo wali śniegiem czy deszczem więc kiedy cokolwiek robić. Nawet mebli ogrodowych nie powyciągałam.
Dzisiaj zimy ciąg dalszy.