też spróbuję u siebie zrobić pętle. i jeszcze ostatnie pytanie i juz Ci nie zawracam gitary najdłuższy odcinek jaki robiłaś?
btw mega fotki, pięknie masz!
tak, projekt jakoś w lutym ześmy w bólach tu tworzyły graby w skarpetach 1,5x1,5 obok takie same kwadraty ice dance i lawendy a za hortki i gracki z moich pomiarów wyszło mi 5 grabów
mi też się cytrynki podobają, tzn takie limonki. wogole mnie Edyta limonkami zaraziła
no wiem, ja też bym się wkurzyła. narazie bardzo mało kupuje i tylko seslerie i trzcinniki. czytam jeszcze opinie dziewczyn co wymarzło.nie ma jak forum
Tylko pamiętaj jak będziesz chciała kupić to lepiej w sprawdzonej szkółce, widziałam już w stacjonarnych szkółkach hosty porażone wirusem hvx ( tak się znają w szkółkach na roślinach) Mi hvx zdziesiątkował kolekcje host przywlokłam chorą i pozarażała inne i nadal wyrzucam podejrzewam że za jakiś rok dwa nie będę miała już żadnej... tak wyglądają chore hosty (to są zdjecia z mojego ogrodu, hosty które wyrzuciłam w poprzednim roku)
Renia widzę że linie kroplującą układałaś raczej slalomem? wszędzie jest z kompensacją?uzywasz dozownika na nawóz?kupowalaś stacjonarnie czy net?
a poza tym to ja znowu się u ciebie pogubiłam, brzozowa wiem gdzie jest i ta rabata z kosodrzewiną i ta ze świdośliwami ale grabowa to już nie wiem. ale ładna jest wogole masz wypas!
Ewa pisałas u mnie o tych dolkach na wode dla róz, poprawiłam swoje i okazało się ze pare posadziłam tak ze jak teraz zrobiłam ładne dołki na wode to miejsce szczepienia prawie widać. stanie im się coś? na zime dam każdej porządny kopiec kompostu to moze teraz moga tak zostać?