Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:53, 08 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Śnieżku nasypało, a Mikołaja u mnie nie było... chyba zapomniał
Zrobiłem kolejny wianek, co sądzicie... strasznie świecący

Jeśli kleiłeś go klejem z pistoletu to kłaniam Ci się w pas - cała bym się poparzyła przy takich drobnych elementach. Bardzo ładnie Ci wyszło
Pozdrawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:23, 07 gru 2013

Do góry
Bardzo dziękuje Agato

Dziękuje Agnieszko policzyłem dzisiaj.. przykleiłem do niego 130 ozdób chyba przesadziłem

Aniu już przenosze tylko nie znam specjalistów którzy zmienią położenie 200 metrowego pietrowego budynku gospodarczego niestety z garażami nie da się nic zrobić, jedynie przesiąść się całkowicie na rower
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:53, 07 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)

Łukasz garaż przenieść w inne miejsce a wianek śliczny
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:38, 07 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
O kurczaki.. ile śniegu, napadało na całego. Przyjemność ze śniegu kończy się wtedy gdy trzeba się ubrać wyjść i złapać łopate w ręcę... jak sobie pomyśle U mnie jak na razie ok 5cm i łopata leży w spokoju...

A u mnie dzisiaj rozgrzana do czerwoności , na zmianę z sąsiadem odśnieżamy, ale dzisiaj już nie pójdę, aż do rana dzisiaj chodziłam dać ptakom rano to było 0,5 m śniegu na cegłach a jutro wezmę miarkę i zmierzę
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:33, 07 gru 2013

Do góry
O kurczaki.. ile śniegu, napadało na całego. Przyjemność ze śniegu kończy się wtedy gdy trzeba się ubrać wyjść i złapać łopate w ręcę... jak sobie pomyśle U mnie jak na razie ok 5cm i łopata leży w spokoju...
Wilcza Góra 22:10, 07 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Wszystkie dekoracje trafiają idealnie w mój gust Strasznie mi się podobają.
W takie 3 świeczniki wysokie z chęcią bym się zaopatrzył. Miałbym jeden prezent świąteczny z głowy

to miło, że nie tylko my jesteśmy tacy "metalowi"
ale przyznasz, da się z tej pasji zrobić Świąteczne co nieco ...
świeczniki: Almi Decor

Wilcza Góra 21:57, 07 gru 2013

Do góry
Wszystkie dekoracje trafiają idealnie w mój gust Strasznie mi się podobają.
W takie 3 świeczniki wysokie z chęcią bym się zaopatrzył. Miałbym jeden prezent świąteczny z głowy
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:20, 07 gru 2013

Do góry
Piękne lilie Aniu, niektóre nawet mam, te kwaity są dla mnie idealne, jak dobrze się dobierze to w sumie kwitną nawet 5-6 tygodni
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:09, 07 gru 2013

Do góry
Malgorzata_G napisał(a)
Wianki są tak piękne, jak Twoja młoda osoba, jak żurawkowy ogród, jak pasja do tego miejsca i jak wszystko co zobaczyłam w tym wątku. Pozdrawiam serdecznie

Małgosiu tyle miłych słów bardzo dziękuje i cieszę się, że się podoba
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 20:08, 07 gru 2013

Do góry
Elu bardzo dziękuje

Alka mój odcinek szyjny kręgoslupa wspomina ten wianek do dzisia

Violu cueszę się bardzo, że jednak się podoba

Ewo również bardzo dziękuje plan był inny, bardzo mały wybór bombek szklanych zminił plany, nawet musiałem iść i podkraść siostrze czerwoną

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:59, 07 gru 2013

Do góry
Ojj rynek z takimi dekoracjami na żywo musi robić cudowne wrażenie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:23, 07 gru 2013

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:11, 06 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
No nieżle natrzaskałeś tych wianków Trudno wybrać, który najbardziej mi się podoba.
W sumie to dość szybko się uwinąłeś, tyle wianków w 6 godzin, ja właśnie skończyłem jeden po 2,5 godziny, nie wiem czy moje plecy mi to wybaczą

Ja nawet się swoich nie pytam "jak tam? " Może je jutro wyprostuję trochę

A jeden wianek 2,5 godziny? A ja myślałem, że ja robię długo Gdybym jeden tyle robił to skończyłbym dokładnie jutro w południe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:06, 06 gru 2013

Do góry
No nieżle natrzaskałeś tych wianków Trudno wybrać, który najbardziej mi się podoba.
W sumie to dość szybko się uwinąłeś, tyle wianków w 6 godzin, ja właśnie skończyłem jeden po 2,5 godziny, nie wiem czy moje plecy mi to wybaczą
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:32, 05 gru 2013

Do góry
Niestety, aby wjechać do garażu trzeba przejachać przez cały ogród i to przez trawnik. Jak był jeden samochód i 2 kierowców to trawnik był, teraz 4 kierowców i dwa samochody i trawnika niet tylko wyjeżdzone koleiny, podjazd to przyszłość
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:32, 04 gru 2013

Do góry
Bardzo dziękuje Danusiu Ten mały trawniczek będzie likwidowany, a teraz jestem juz przekonany na sto procent
Jednej rzeczy i bardzo istotnej zapomniałem zaznaczyć, wjazdu na posesje i do garażu bo obecnie miałbym wjazd tylko dla roweru

To jest niestety mankament tej działki, że rabaty muszą być wąskie przez dojazd do garaży.
Rabate 6 przy chodniku i tą z numerem 10 poprawie wg wskazówek. Trawnik z miejsca przed domem do likwidacji. Rabate 2 wyprostuje, zmienei całkowicie nasadzenia, bo obecne są, żeby to łagodnie powiedzieć, bardzo złe.
Szkoda, że nie moge posadzić tych drzew, które narysowałaś bo strasznie mi się to podoba...
Bardzo bardzo dziękuje
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:05, 04 gru 2013

Do góry
Danusiu bardziej mi ręka drżała przy rysowaniu , fale nie do końca odpowiadają rzeczywistości, ale mimo wszystko kilka miejsc będzie poprawiane na bardziej łagodne, niewygodne do koszenia.
I w jednym kawałku pomniejszonym
Za wolny jestem i już sobie poradziłaś
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:52, 04 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)

Ja bym nieco wyprostowała - uładziła linię, zbyt "drży", no jakby Ci noga drżała przy cięciu kancików.
Szkoda że nie na jednym rysunku
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:41, 04 gru 2013

Do góry
Danusiu doskonale cię rozumiem z kotkiem. Dla niektórych to tylko zwierzak, ale jeżeli jest z nami codziennie przez kilkanaście lat, krząta się pod nogami, wita za każdym razem gdy wracamy do domu, to jego utrata jest bardzo trudna. 3lata temu pożegnałem pieska, który był z nami 15 lat.. trzymaj się.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:18, 04 gru 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Cudowne wianki jak pozwolisz to będę kopiował, do tej pory zachwycałem się wiankiem z ostrokrzewu, ale nigdzie takiego podkładu nie widziałem, a jodła łatwo dostępna Największy problem to znaleźć ładne szkalne bombki, chiński plastik jest wszędzie, a wygląda okropnie.
Pytałaś Danusiu u mnie niedawno o plan ogrodu, wkleiłem kilka dni temu.

Podkład z ostrokrzewu w zeszłym roku zrobiłam sama Kupiłam gałązki i uplotłam na spodzie ze styropianu okręconego zieloną włókniną.

Było tak

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies