Skądś to znam . Moi goście już chyba przyzwyczajeni do schodów albo do siedzenia na plastikach A mebelki będa super nawet je oglądałam kiedys i pewnie bym sie skusiła na nie tylko kolor mi ie odpowiadał ciekawa jestem jak Twoje będą wyglądać a kiedy będą gotowe ?
Przylazłam, jak bez będzie wielkim krzaczorem to fajnie będzie się z klonem komponował.
A Ty coś mu robisz, że rośnie tak ładnie, strzeliście do góry? Mój niższy a już robi się taki rozłożysty.
porządkuje i zapobiega chwastom, ja pod korę rozkładałam grubą warstwę gazet.
Z traw ja po jednym roku mam zastrzeżenia do Ice Dance bo się rozłazi, Amazon Mist, Frosted Curls, Gold Fountain mi wygniły, Evergold jest brzydki po zimie.
w tym roku wejde w palety bo nie mam czasu, ale moze jesienią poproszę o taki zestaw
wysokosci sama wymyślałaś tak poprostu z praktyki siedząc na sofie czy sa jakieś normy? głupie pytanie trochę
Przyjemnego ciachania życzę Szkółki nie kojarzę, ale może kiedyś zapuszczę się w tamte strony pooglądać. Najdalej to ja byłam koło domu kultury. W ogóle nie znam Łazisk. Widok musiał być nieziemski
Edit. Widzę, że już pociachałaś. Niech się teraz fajnie zagęszcza
I chyba też tak zrobię. Kora porządkuje jednak rabatę, a że u mnie jeszcze mikruski rosną to takie pustki i gleba mi daje po oczach.
Tak sobie zwiedzam wątki i jak się naoglądam takich pięknych widoczków jak u Ciebie to lista chciejstw się makabrycznie wydłuża w zastraszajacym tempie. Mój budżet tego nie zniesie zwróciłam jednak uwagę, że wszystko to są rośliny lisciaste, byliny, cebule. Jak ja mogłam kiedyś chcieć tylko iglaki??
W tym roku zamierzałam kupić sporo traw, ale co co rusz czytam teraz, że sporo z nich nie ruszyło po zimie. Zastanawiam sie, ktore wybrac.
Martyna
Jabłonie tniemy zawsze zima, najlepiej pod koniec stycznia, tak jak inne owocowe. Ale ja teretyk jestem, bo żadnej jabłonie nie mam ale marze o niej
Dziury na rózy wyglądaja raczej na gąsienicę. Ja juz takie grube wypasione gąsienice widziałam na roslinach. Zrób oprysk Mospilanem lub innym środkiem na gryzące i ssące jesli to gasienice.