i kto na nim siedzi?
Kwicze...no nie wiem co Ci napisac.wiesz dzis piatek moze ktos sie znajdzie chetny.ja nie bardzo bo eM wraca...
może to jakaś odmiana jest? trza by pogrzebac w necie lub zapytac jakiegoś producenta traw
Namówiłaś mnie ! ja nie mogę jednak do Ciebie wchodzić bo albo utknę gdzieś na Pinterestach od Ciebie albo na stronach Facebookowych o wnętrzach, a jak w tę burą pogodę zostawiasz nam taką oto prasówkę to ja wykupuję wycieczkę . Twój wpływ na Makowo i Makówkę staje się niebezpieczny ....najbardziej dla finansów W tamtym tygodniu kupiłam farby do mebli i ścian... PS. a jakie trawy u mnie ??
Justyna jak ty sztywna to ja sie wokół ciebie oplete,dawaj lecimy!
Święte słowa- Gosia jesteś niezastąpiona
Też uwielbiam tylko ciekawe jaka to rozplenica na tym zdjęciu ma takie jakby białawe te kłosy.
a o czym marzy?
Beatko, chyba aż tyle ich nie mam Obecnych i przyszłych. Na pączki już patrzeć nie mogę. Ile ich można zjeść Podobno w radiu mówili, ze jeden pączek=60 minut sexu... Razy 5 ... A e-Ma nie ma w domu ... Wzięłam więc grabie i poszłam do ogrodu
spróbuję ... ale chyba najszybciej mi pójdzie jak przystanę w końcu na to o czym on marzy ... tylko wtedy nici z wakacji