Basiu
tak ....daleko jeszcze z pracami ....niech się już ociepli ....
trzeba skrzynie szykować ,ale jak tu robić w tej zimnicy
jakieś ostatnie fotki z dzisiejszego dnia
Miłego dnia
Oj, chciałoby się takich kwiatków już, ale znowu się zastopowało. U mnie deszcz i zimno. Jak wszędzie.'Oglądałam 16-dniową, i cóż, jakiekolwiekciepło u mnie około 20 marca. A tak w stanach niskich się utrzymuje przez te 2 tygodnia. Czyli deszcz, opady i przymrozki.
Oby już potem było bez zawirowań. Czego Wam i sobie życzę.
Asia
jestem prawie codziennie ,tylko nie zawsze się odzywam -czytam i oglądam wszystkie ulubione ,ale czasem nie mam weny co pisać ....życie
czekamy na ciepło,żeby od rana w ogrodzie siedzieć i działać
Iwonka
fajnie ,że zaglądasz
zmobilizowałaś mnie zrobiłam fotki .....wkurza mnie to zimno ,gdyby nie one ,to już bym miała porządek ,a tak ,to niestety tylko trochę ogarnięte
Buziaki
Basiu
u mnie też zimnica ,pomimo,że słoneczko świeci .....
kolor niebieski ma Anitka z mój azyl na wichrowym wzgórzu ....,nie wiem ,kto jeszcze .....
ale wyczytałam ,że jednak szarość zrobisz ...
nie potrafię doradzić w takich wyborach niestety .....ale myślę ,że szarość jest zawsze fajna
Miłego dnia Basiu
Daria
dobrze,że już marzec tylko czemu tak zimnoooo
jestem jeszcze w lesie z pracami -narazie tylko trawy powycinane i powiedzmy jakaś część zrobiona ....czekam na cieplejsze dni ,żeby kończyć porządki ...
niestety wiele jeszcze pracy przede mną -trochę omijałam najgorsze kawałki ,ale i tak widać
Buziaki
Ula
do pięknie to daleko jeszcze
a do perfekt to jeszcze dalej miałam ambitne plany ,że dziś coś zrobię ,ale zimnica okropna pomimo ,że słońce świeci ....wyszłam tylko fotki pocykać
Buziaki
zdjęcia drastyczne
te może trochę lepsze ale można dostrzec walającą się puszkę