no własnie ja tez jestem ciekawa, nie mam tego dozownika bo dopiero zaczynam przygodę z nawodnieniem ale spróbowałabym chętnie gdyby Asia przetarła nam szlaki
jest meeega tak jak oglądałam na inspirkach
początkowo ten lewy pas mieliśmy wyżej ale M obniżył bo i tak spokojnie sie mieścimy a dłużej zachodnie słońce zasłonięte i ten wygląd...
To byłoby najwygodniejsze rozwiązanie, nie wiem tylko czy w praktyce do zrealizowania no i ciekawe jakie stężenie by wtedy miała taka mieszanina, jak to określić?
Ania najpierw wypróbuj sobie linie bez kompensacji bo jak się okaże nie dobra, to ją tam wrzucisz i rozmowy o taśmie nie ma sensu.
Ale tak, tam gdzie są linie proste można stosować taśmę, ja mam pod hortkami tak zrobione. Taśma jest delikatniejsza. Nigdzie więcej jej nie zastosuję tylko tam. Na róże i resztę bylinówki pójdzie linia normalna.
hhahahha Ewka nie mogę z Ciebie!
Poli bajecznie masz..
powiedz mi bo chyba kiedys u mnie pisałaś że gracki robią lepszą zasłonę na wysokość a ml na szerokość bo szybciej na boki przyrastają? muszę szambo zakryć..
Aniu jak mi się uda to zajrzę, jutro o 7 rano mamy już wyjazd więc dziś wszystko w przyspieszonym tempie robię
Bylinówka, co rusz to kwitnie coś nowego, zaraz iryski syberyjskie będą piękne, kilka peoni i bodziszek wspaniały obsypany jest pąkami - to będzie pierwsze kwitnienie jego u mnie...
Rodki też już kwitną, ale nie pokazuję bo zaraz będziecie u Bogdzi oglądać takie, że gały wychodzą...