Sylwia, właśnie zrobiłam wczoraj „myk” ze sznurkami i doszłam do wniosku, że mam za mała działkę .
Zostało bardzo mało miejsca na rabaty.
Kolorem jasno zielonym zaznaczyłam , gdzie tak naprawdę mogę coś zagospodarować i nie ma tego dużo.
Co do miłorzębów, cóż nie wiem. Jednak po Twojej wiadomości przeczytałam cały wątek o tych drzewach i jeśli dobrze rozumiem, to jak jest parka, to dochodzi do zawiązywania tych owoców.
O! I Hania mnie odwiedziła dziękuję, jak zza miedzy to gdzieś blisko jesteś
Lidzia dzięki te odwrócone doniczki to takie piecyki doniczkowe pomysłem z Pinteresta, ogrzewały moją mobilną szklarenkę na kółkach wkładasz tam 4-5 tealightów gliniana doniczka się nagrzewa i trzyma temperaturę wewnątrz
Dzięki Gosiu z zeszłorocznych pędów wiciokrzewu zrobiłam taki okrąg pod wianek, scaliłam drutem i mam bazę do wianków. Dobre są gałązki brzozowe.
Agnieszko z Twoich ust, właścicielki tak równie ogromnego jak i pięknego ogrodu usłyszeć.... Dziękuję
Wczoraj było takie piękne światełko, że limonkowe paprocie były jeszcze bardziej limonkowe:
A tu sobie ktoś mieszka i za czynsz nie płaci ten jasny to rozchodnik Atlantis Variegata, mam chyba z 6 różnych gatunków rozchodników, aż muszę jutro sprawdzić