Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 22:08, 21 maj 2016

Do góry
iwka napisał(a)
to blyxa takie inspirki miała u siebie w wątku

Ania podeślij mi adres, w poniedziałek postaram się wysłać

ok juz pisze priv
Ogród z pergolą 22:06, 21 maj 2016

Do góry
jankosia napisał(a)
No ja powiem ci że też nie pomyślałabym że taka trampolina wrażliwa może być. Fakt że wtedy wichura była taka że i kawałek dachu nam zerwało i rynny poleciały i drzewa w okolicy- znaczy mocna niecodziennie, ale jednak może się taka zawsze zdarzyć nie? Najsilniejsze wiatry latem wieją zawsze od zachodu ale np. w zeszłym roku najsilniejsza wichura trafiła się nietypowo bo od południa... I bądź tu mądry
O L. nic mi nie mów nawet, ale tak, skończyłam nie projekt, ale ogród nawet Nie jest tak jak chciałam ale nie jest źle Opowiem ci u Bogdzi bo pewnie będziesz?

Czemu tych trampolin nie robią ładniejszych nie? Uwierz mi, ten niebieski czy zielony kolor będziesz widziała z kilometra Ni, ale z drugiej strony ogród jest dla wszystkich domowników - tak sobie to tłumaczyłam przez ostatnie lata Mam też paskudny basen do którego nawet nie wchodzę, ale córa z kolei latem praktycznie z niego nie wychodzi... Taka karma

Będę u Bogdzi to pogadamy
wiesz ja mam małe dzieci, jeszcze z 10 lat będę dzielić się z nimi ogrodem chce aby tak jak napisała Makao miały gdzie zaprosić koleżanki i miały radochę
Ogród z pergolą 22:01, 21 maj 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
My u siebie mamy 3 huśtawki, jedni sąsiedzi rozstawiają w sezonie duży basen (ja malutki dla córci) a drudzy sąsiedzi trampolinę. I tak wszystkie dzieciaki z ulicy biegają od podwórka do podwórka w zależności od tego na co mają teraz ochotę.
Najwięcej jednak czasu spędzają na huśtawkach u nas. To bujanie to chyba nigdy im się nie znudzi.
Tak jak kiedyś dzieciaki spotykały się na trzepakach tak u nas obecnie na huśtawkach.

ale masz fajne osiedle! pamiętam takie klimaty z dzieciństwa, chciałabym zeby moje córcie tez tak miały. narazie dopiero budują się pierwsi sąsiedzi. mam nadzieję ze bedzie pozytywnie
Ogród z pergolą 21:59, 21 maj 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
moje tez maja trampolinę ale chętnie bym ją wywaliła, powoli sie wyczerpuje, chciałabym zmienić na taka w gruncie co jest czy coś takiego, pamiętacie moze u kogo w wątku było o takich trampolinach, ?bo nie do końca pamiętam o co chodziło..
P.s Ania nie wrzucałam jezówek bo ne taki piciuteńkie, myslałm ze większe będą

byłam i obejrzałam fotki z wczoraj, ładnie masz Ewelina nie powinnac miec kompleksów choc niewiem skąd wogóle sie ten tekst wziął
Ogród z pergolą 21:57, 21 maj 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)
Trampolina i u mnie poleciała na siatkę. Przymocowanie jej jest konieczne. Ja mam specjalnie wygięte druty które mają kształt sprężyny i zakotwiczają się w ziemie. Na razie się sprawdza.

Karol a nie chcialo by Ci sie fotki mi zrobić? pokaże M
Odcienie zieleni 21:55, 21 maj 2016

Do góry
fajnie masz, Ty masz kompleksy?eeeeeee nie możliwe
Ogród z pergolą 21:47, 21 maj 2016

Do góry
hahahahah czy ja wiem, dla mnie to nie strasznie tylko dobre rady
i widzisz nie pomyślałabym zeby az tak trampolinę umocowywać ale teraz to zrobie
Monika my wogóle nie kładziemy już kostki, obrzeża będe na płyty w trawniku na płasko
skończyłaś projekt na L.?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:44, 21 maj 2016

Do góry
super efekt Poli i chyba juz całkiem szarość tobą zawładnęła?
Ogród z pergolą 21:30, 21 maj 2016

Do góry
Efffa napisał(a)

prawda prawda, 2 godzinki temu odebrałam moje jeżówki od Edytki

to lecę do Ciebie
Ogród z pergolą 21:29, 21 maj 2016

Do góry
no ja też ale mysle że krzywda dziecku nawet na placu zabaw może się zdażyć. jak bym miała na wszystko tak patrzeć to powinnam nie miec drzew w ogrodzi bo może patykiem sobie oko wybije. ja jak byłam mała podeszłam pod huśtawkę i głowa do szycia, to co hustawki też nie mieć?
Ogród z pergolą 21:27, 21 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

o proszę, bylinowy powinien dodatkowy rabat uruchomić dla ogrodowiska prawda?

prawda prawda, 2 godzinki temu odebrałam moje jeżówki od Edytki
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:26, 21 maj 2016

Do góry
Iv zobacz sobie domki arturo lub u latarnika
Ogród z pergolą 21:22, 21 maj 2016

Do góry
Efffa napisał(a)

i u mnie

o proszę, bylinowy powinien dodatkowy rabat uruchomić dla ogrodowiska prawda?
Ogród z pergolą 21:21, 21 maj 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Trampolinę mieliśmy taką 3,12 albo 3,6 niestety w sierpniu jak była u nas wichura, to poleciała z podwórka jakieś 1,5 km i cała rozwalona, zbieraliśmy w częściach i już nie da się tego użyć, nie wiem czy drugą będziemy kupować, bo musielibysmy pobyśleć o stabilnym zamocowaniu jej.
Ale taka 3,12 dla 3 dzieci jest jak najbardziej ok, tylko trzeba uważać, znam przypadek, że dziecko kawałek języka sobie odgryzło podczas skakania :-/

sytuacje z Twoja trampolina pamietam ale ta historią z jezykim to żeś mi kubeł zimnej wody wylała, normalnie ciary mnie przeszły...masakra
Ogród z pergolą 21:18, 21 maj 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
ale ty szybko dzialasz... nie nadazam

a ja mam wrażenie że tu nudy..
Ty działasz bo to a to warzywniczek a to lilaki a to peonie, non stop coś
ale dzisiejszy dzień to mnie wykończył..nawet palce mnie bolą ledwo pisze
Ogród z pergolą 21:16, 21 maj 2016

Do góry
karolina_rg napisał(a)

z rabatą jeszcze nie
ale plac pod huśtawkę już wytyczony, ziemia wybrana... jak się uda to w przyszłym tyg mężo zainstaluje obrzeża i kostkę położy... wtedy dopiero wytyczy mi obrzeża tych rabat po bokach

no to fajnie że się dzieje jeszcze gdyby tujki szybko rosły co?
Ogród z pergolą 21:15, 21 maj 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Nie, w doniczce ...

uuu to rzeczywiście cos nie tak, ale skoro wymieni to luuz
Ogród z pergolą 21:14, 21 maj 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
teraz na goły korzeń za późno, Aniu jak odbierzesz zamówione jeżówki z bylinowego to cykniesz mi fotkę? jestem ciekawa jak wyglądają sadzonki, może bym coś zamówiła od nich

cykne nie ma sprawy
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:08, 21 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ale u Ciebie musi pachnieć...ściskam Malgosiu

Tak pachnie...póki co kalina najmocniej. Ale już czekam na kwitnienie mojego paulina, tuż przy tarasie. On pachnie mocno, przyjemnie a wieczorami siedząc na tarasie momentami aż za mocno
Buziaki!
Ogród z pergolą 17:26, 20 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

jak się nie doczekasz to w sobote u Edyty obejrzysz

i u mnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies