No właśnie o to mi chodzi, że ja tą rabatę widzę od lewej ... i tu mi pasują niższe trawy z frontu(sesleria lub evergold) + amonagawa + kosodrzewina + molinia (lub trzcinnik)
och piękna peonia..ja je mam w starym domu. pamietam po smierci mamy robiłam rewolucje w domu i ogrodzie (potrzeba silna) i je przesadziłam..przestały kwitnąć..myslałam tesknią za mamą..a teraz dzieki forum wiem ze poprostu za głęboko je wsadziłam..
Tak robiłam w ubiegłym sezonie kopiując od Zety Ona na bardzo dużą tą rabatę ja zaledwie pas. Nie było szału w zeszłym roku, bo roślinki małe. W tym roku liczę na lepszy efekt jesienią
Ania taras powiększony już pokazywałam i widziałaś, chyba zapomniałaś, tyle wątków i tyle się dzieje to się nie dziwię
W donicach mam posadzone róże, które ładnie się przyjęły
kurczę, przykre to jest, jak nam w jedną noc mróz załatwia nasze oczekiwane przez cała zimę, delikatne roślinki Tak czy inaczej, na pewno się grujecznikowi przyjrzę, skoro znów czytam, że przepiękny
wstawie u mnie ...zobacz sobie ..u mnie to przypadkowe nasadzenia ...miałam te jezówki przesadzic ..ale na ten sezon musza jeszcze zostac bo nie zdazyłam dla nich miejsca zrobic.