Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 21:10, 10 maj 2016

Kawa napisał(a)
Jola rozplenice pięnie bujnęły
a placyk wcale nie taki mały kawę po turecku moge wypić

Ostatecznie wydaje się, że placyk będzie w sam raz. Tak czy inaczej musi wystarczyć A kawa póki co zdecydowanie po turecku Muszę się w ogóle zastanowić jaki rodzaj mebli wypoczynkowych tam będzie: drewniane? metalowe? technorattan?

Byłoby dobrze, gdyby zmieściły się w jakiejś rozsądnej granicy cenowej, bo budżet na ten rok prawie już wyczerpany, hehe A to za sprawą nowej kosiareczki, która dziś zawitała w nasze progi

Wierzę, że dzielnie się sprawi przez kolejne lata
jolka 21:14, 10 maj 2016

anna_t napisał(a)
grujeczniki mam, mysle jeszcze o jakimś klonie tzn 2 bo u mnie jakos tak parami Jola a jak twój tatarak OGON przezimował? bo zastanawiam sie nad nim on taki limonkowy jest?

Klony piękne są, a u mnie drzewa zawsze jakoś tak nieparzyście, najczęściej trójkami występują Muszę obejrzeć Twoje grujeczniki, może też się skuszę kiedyś

A OGON jest w przechowalniku, bo mi nie pasował w tym miejscu co był. Niby przezimował, ale jakoś mnie nie zachwyca. Ponoć uwielbia dużo wody
anna_t 21:21, 10 maj 2016

u mnie niestety nie zobaczysz teraz bo przymrozek je ściął i sie zbierają
ale to naprawdę przepiękne drzewa i pachną
to ogona nie zamawiam
Kawa 08:47, 11 maj 2016

hej Joluś o maszyna piękna tatko się pewnie ucieszył

mnie też ceka wymiana sprzętu
daj znac na pw.gdzie i za ile może jakaś promocja??
a kawusia moze byc na takim stoliku jak ostatnio no i obrus wypasiony był
iwka 08:50, 11 maj 2016

oj taki sprzęcior to i mi by się przydał oby dobrze się sprawował
paulina_ns 09:08, 11 maj 2016

jolka napisał(a)

Anusia
Fajne są te hosty, takie masywne. Rosną w pełnym słońcu i nic sobie z tego nie robią

O to może ja się zalapie na kilka sztuk jak będziesz dla Kamilki dzieliła
jolka 21:43, 11 maj 2016

anna_t napisał(a)
u mnie niestety nie zobaczysz teraz bo przymrozek je ściął i sie zbierają ale to naprawdę przepiękne drzewa i pachną
to ogona nie zamawiam

kurczę, przykre to jest, jak nam w jedną noc mróz załatwia nasze oczekiwane przez cała zimę, delikatne roślinki Tak czy inaczej, na pewno się grujecznikowi przyjrzę, skoro znów czytam, że przepiękny
jolka 21:48, 11 maj 2016

Kawa napisał(a)
hej Joluś o maszyna piękna tatko się pewnie ucieszył mnie też ceka wymiana sprzętu daj znac na pw.gdzie i za ile może jakaś promocja?? a kawusia moze byc na takim stoliku jak ostatnio no i obrus wypasiony był

U mnie kosiarka była konieczna, mamy coraz więcej trawy a poprzednia ledwie dycha. Promocji niestety nie było, a eM. kupował ją na Paderewskiego w Centrum Ogrodniczym. Co do stolika, to już się postaram by był "bardziej typowy" następnym razem, że nie wspomnę o "obrusie"
jolka 21:49, 11 maj 2016

iwka napisał(a)
oj taki sprzęcior to i mi by się przydał oby dobrze się sprawował

Mam nadzieję, że się będzie sprawował, bo wymiany w najbliższej 10latce nie przewiduję hehe
jolka 21:51, 11 maj 2016

paulina_ns napisał(a)
O to może ja się zalapie na kilka sztuk jak będziesz dla Kamilki dzieliła

O widzisz Paulinka, na Kamilkowe już się nie załapiesz (bo już może rosną u nowej właścicielki. Ale jak będę dzielić/rozsadzać jakieś hosty to będę o Tobie pamiętać