A ja też mam już wianek lecz jest jeszcze w domu Zapomniałem dopisać wianek piękności same
gratuluje wyprawy ja tam bywam od wielkich dzwonów wole nasze szkółki ogrodnicze bardziej niż giełdę ...choć jak ktoś wiankuje to tam ma wypasiony raj
Widzę, że zakupy udane
I rzecz, do której zabrałem się w tym roku wyjątkowo późno... Wianek na wiosnę i lato, jeszcze klej na nim schnie Przyznam się Wam, że mega się mi podoba!
Sebek z takimi dziewczynami zmarzłeś? czlowieku Ty sie potrafisz ustawić Wszytsko podziwiam od dziewcyzn, przez zakupy a na wiankach skończywszy Szacun Seba Ale potwierdzam w porówaniu z naszymi siatami to Siatkowa mnie zawiodła
Sebek, to po co zakładałeś japonki Wianek, na bogato. Bardzo mi się podoba
O rany, ale sliczny ten nowy wianek
Wianek baaaardzo wiosenny. Aż ciepło na serduchu się zrobiło.
I tak lubimy trawy Ja dziś do ogrodu nie wyszedłem, choć jesli jutro by nie padało to nie wiem czy nie będę działać z sekatorem
jakie dziewczyny cudne, dekoracje, wianek ! mega dzień
Wianek bardzo ładny, masz Sebek zdolności Cuda giełdowe wery wery i ceny bardzo przystępne.
wianek na bogato!
Ale fajnie Was widziec.a Sebek sam sobie zdjecia nie zrobiles? Mi tez caloroczny najbardziej sie podoba ale wiesz to ten pyrytanizm i musze trzy grosze: krawedzie wstazki delikatnie opal ogniem.nie bedzie sie pruć
u nas zimnoej bylo i padalo
fajne dziewczyny muszę przyznać że wielkością zakupów grupa wrocławska zostawiła was w tyle nie krzycz, ale z wianków najbardziej podoba mi się całoroczny, może nawet się zainspiruję
oj tak, a wstążka jak idealnie dobrana
wyszło NAM to.zestawienie nie jagoda ?
Jak byłam na zakupach to bratki już były, a stokrotek jeszcze nie.
Kostki OK, ale palce odmarzały mi połowe drogi