dopiero teraz sie to jakos klaruje wczesniej były wstepne rozważania i 2 wersje a teraz ta jedna z kosodrzewinami
też tak słyszałam ale podobno ta pumillo ładna, widzialam dorosłe egzemplarze w szkółce to podobały mi się. a w razie czego za 10 lat będe miała co zmieniać
Trochę to dziwne ( przynajmniej jak dla mnie) to co myślę na ten temat to pozostawię dla siebie hehe
Jeżówki jakie zamówiłaś ? do mnie tez niedługo przyjedzie 8
no własnie u Ciebie grubsza sprawa bo ja hydrofor i pompe juz mam. mi tylko musi ktoś powiedzieć ile jak długich linii moge zrobić przy moim ciśnieniu.
jaki rozstaw linii? to ty kładziesz linie koło roslin poprostu, zwróc uwage na realizacjach Danusi jak oni to robią. mozesz tez zadzwonic do Witka, ja z nim kiedyś o tym rozmawiałam, bardzo mily gość
ja jak juz będę wiedzieć ile metrów linii moge puscić to wezmę sznurek i poloze sobie jakby to mialo iśc i potem mi wyjdzie na ile sekcji musze kupic ten rozdzielacz czy jak to sie tam nazywa
Renia zmieniłam molinie na trzcinniki bo masz rację molinie za późno starują
tak to widzę, nie zrobie takich ładnych malunków jak Ty bo mi myszka sie zepsula i mi cięzko w paincie działać
jajo na srodku to amanogawa
wiesz co trochę głupio mi bo spytałam Jagode o wymiary rabaty to nie podała moze nie bardzo tak kopiować..
a poza tym mi od poczatku podobała sie wersja 1, myslałam ze spotka się z wiekszym uznaniem najwyzej nie będę jej wam na fotkach pokazywać
Kasiu muszę tak bo sama projektuję, a że znam się jeszcze jak kulawy na piłce nożnej to troche to trwa
zamawiam jeżówki, zurawki, miskanty ml i red barony
Ania
U mnie evergold jest w półcieniu
Ja to chyba źle patrzę na tą Twoją rabatę ... bo ja ją oceniam od strony wejścia do domu a Ty chyba z okna salonu?
Mogłabyś na tym rysunku dorysować rośliny?
Ona i przez zimę i po zimie bardzo dobrze u mnie wygląda, jestem z niej bardzo zadowolona. Raz próbowałam ją sadzonkować, ale mi się nie udało, może za mało o nie dbałam, albo w złym momencie to zrobiłam.
I pamiętaj sadź ją w cieniu lub półcieniu.