Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:00, 21 lis 2015

Do góry
alis napisał(a)

Piękny ogród wyczarowałaś, próbowałam przejrzeć Twój wątek, ale nie da się tych ponad 800 stron obejrzeć dokładnie. Dodaję do obserwowanych, pozdrawiam

Cześć Ala

Dziękuję za miłe odczucia i cieszę się, że chcesz być na bieżąco
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:59, 21 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

oj ja też znam i nie wiem jak moga żyć z sobą?

u mnie wiankowanie ostatnio 24 h więć kiedy nie wpadniecie zawsze mozna coś upleść

Oj powiankowałabym z Tobą
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:58, 21 lis 2015

Do góry
Milka napisał(a)

Danusia, u nas lało caly czas, z czego się cieszylam, od 15 bylo lepiej, ale szybko ciemno juz, wiec nie za duzo zrobione, ale cos juz jest, wolno mi idzie, niebawem pokaźe, co juz jest.
Troche mi zeszlo na czym innym, wiec rewolucje opoznione, tylko czy zdaźe, bo mrozy idą

Mówisz, mróz i do nas dosięgnie??

Może moją Bakopę wreszcie zmrozi

Cieszę się, że jesteś!

Buziaki poranne
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 05:47, 21 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Irenko, wszystko ok.?

Generalnie tak, reszta wyjdzie w praniu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:38, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Jeśli wszystko dzisiaj potoczy się zgodnie z planem to eM zacznie zabawę z wyrzynarką Na początek małe gwiazdki i domki

Nadrabiam zaległości
Jak poszło? Lubię oglądać te Wasze dekoracje
Na Łowieckiej 23:05, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Hm...też jestem ciekawa bo mam bukszpany w donicach...

Pierwszy rok???
Trzymanie roślin w zimie w donicach to zawsze ryzyko. Na szczęscie oststnie zimy nas oszczędzają

Zrobiłam to mniej więcej tak jak opisałam Ren. Na razie mój sposób się sprawdza, ale zobaczymy jak będzie w tym roku...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:19, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj w oczekiwaniu na listonosza, który ma dostarczyć paczkę z nowymi dekoracjami na parapet kuchenny pstryknęłam kilka fotek pażdzierniowego, deszczowego ogrodu

Piękny ogród wyczarowałaś, próbowałam przejrzeć Twój wątek, ale nie da się tych ponad 800 stron obejrzeć dokładnie. Dodaję do obserwowanych, pozdrawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:59, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Miło powspominać jak już ogród gotowy

Kokoszka a jak jest rozwiązane w tym zbiorniku na deszczówkę nadmiar wody? Przy dużych opadach gdzieś uchodzi czy co??

wyjaśniłam w poście powyżej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:34, 20 lis 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Kindzia- buchananni również ciełam pod koniec lata, juz nie pomogło , teraz ciachnę wiosna

Gabi - nie ma to jak dobra wizyta w TK Maxx wykupili mi siedzące jelonki świeczniki!

Lojalna - na szczęscie nie mam czasu na smutki

Małgosik - wyobraź sobie, ze wszystko łyse w ogrodzie a ambrowce trzymają liście, Które sa teraz bordowe!!!! Nie bede ich podkrzesać, takie mam plany na teraz

Polinka - dekoracje zmieniłam rok temu -zostaje przy bieli i srebrze, może dodam blady roż?

Ewa777- dziekuję

Ewa004 - zaledwie 900 m2

Kasaya - pewnie masz ładny widok z parteru

Justi jesienia podcinam róże aby nie były wyzsze niz 1 M, prawdziwe ciecie dopiero wiosna. Teraz wyłącznie aby ich wiatry i śniegi nie połamały

Ula - nie do końca wiem jaka jest różnica - pien jak u dooorenbos, liście tez takie same wieeelkie i ciemnozielone a pokrój pendulowaty

Frezja - ciesze sie z takich gabarytów ogrodu

u mnie to samo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:09, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Fajnie jak żona dumna z eMa Lubię takie pary gdzie jeden drugiego nie nazywa babą czy starym...A niestety znam dużo takich małżeństw...

oj ja też znam i nie wiem jak moga żyć z sobą?

u mnie wiankowanie ostatnio 24 h więć kiedy nie wpadniecie zawsze mozna coś upleść
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:21, 20 lis 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

hahah ja ten domek dostałam po wigilii

U mnie prezenty też by były po świętach...tylko dzięki znajomości z Panią pocztówką szczęśliwie znalazły się pod choinką w wigilię
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:17, 20 lis 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Paulinka czy Twoje berberysy Rocket Orange mają liście czy już nie?
U mnie dziwnie. Wszystkie kupione w tym samym miejscu, wsadzone w tym samym czasie do tej samej ziemi i jedne mają czerwone piękne listki, a inne łyse. Jak to jest u Ciebie?

Mirelka szczerze mówiąc nie wiem...ogród zobaczę w niedzielę to dam znać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:16, 20 lis 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
A wyrzynarka nie miała być dopiero pod choinkę? już jest?
ja trochę się przeszłam po sklepach ale niestety dla mnie te wszystkie dostępne dekoracje są przesłodzone, nie ma to jak własne dlatego kibicuję Tobie, Oli, Nawigatorce i innym którzy tworzą własne ozdoby, wzdycham cichutko i podziwiam

eM stwierdził, że mam sobie wybrać bardziej kobiecy prezent a wyrzynarka i tak była potrzebna do firmy

Ewka, może dasz się zaprosić do mnie na duuużą kawę? Zrobimy gwiazdy papierowe i wianki Jeśli tylko masz ochotę i czas to zapraszam bardzo!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:15, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Kasia, przypomniałam sobie jak w tamtym roku czekałam 21 dni na przesyłkę...Zamówiłam prezenty dla moich chłopaków i tydzień przed wigilią okazało się, że czas dostarczenia wynosi 3 tyg. Myślałam, że mnie trafi!
Final był jednak szczęśliwy, paczka dotarła dokładnie w wigilię

hahah ja ten domek dostałam po wigilii
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:12, 20 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

I zdolny i wysoki

Fajnie jak żona dumna z eMa Lubię takie pary gdzie jeden drugiego nie nazywa babą czy starym...A niestety znam dużo takich małżeństw...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:09, 20 lis 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

pewnie tak się skończy ale od dwóch lat napalam się na domek szklany i świecznik, domek w zeszłym roku pod choinke dostałam i teraz został świecznik...czas oczekiwania 21 dni...

Kasia, przypomniałam sobie jak w tamtym roku czekałam 21 dni na przesyłkę...Zamówiłam prezenty dla moich chłopaków i tydzień przed wigilią okazało się, że czas dostarczenia wynosi 3 tyg. Myślałam, że mnie trafi!
Final był jednak szczęśliwy, paczka dotarła dokładnie w wigilię
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 10:53, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Też wiązałam takie malutkie trawy w pierwszym sezonie, akurat były to ML- kokardki dodawały uroku i koloru
zgadzam się

jak ja powiązałam swoje i moja mam to zobaczyła normalnie zachwyciła się dodało uroku i to bardzo
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:59, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Bardzo dobre podsumowanie listopada!

w ciemnicy i w zawieszeniu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:38, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Pewnie z jakiś innych uzdolnień albo jest wysoki?

I zdolny i wysoki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:27, 20 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiek, a kurierem nie zdąży?

A nie masz ochoty na własny wianek czy stroik?

pewnie tak się skończy ale od dwóch lat napalam się na domek szklany i świecznik, domek w zeszłym roku pod choinke dostałam i teraz został świecznik...czas oczekiwania 21 dni...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies