Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Zielonym od linijki - ogród Ivony 22:10, 13 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

To może w tej obwódce bukszpanowej pomyślisz o brzozie? Będzie nawiązanie do placyku.

A jeszcze podsunę jedną myśl Może zamiast obwódki bukszpanowej pomyśleć o cisowej i cis w formie wyższego żywopłotu powtórzyć zamiast hortensji odgradzającej warzywniak... Oczywiście to taka lużna myśl

Ale że ta obwódka może być i że to pasuje do tych grabów? Bo jakoś wcześniej tak zrobiłam na planie a teraz jakoś mi sie to gryzie. A brzoza tam właśnie w tej obwódce była planowana
A warzywniak też myślałąm odgrodzić czymś zimozielonym i też była dyskusja o cisie.. A le nie pomyślałam o tej obwódce że też może być z cisa . Jak ja lubie takie dyskusje
Zielonym od linijki - ogród Ivony 22:09, 13 lis 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Tak czy inaczej rozplenice gdzieś musisz mieć, to jest obowiązkowy obowiązek na O.

To ja chyba muszę się wypisać...
Dla odmiany czas na zmiany... 22:04, 13 lis 2015

Do góry
beta napisał(a)

a ogrodowo...trawą dałam ładne kokardki i uporządkowałam doniczki...zostało grabienie

Rewelacja! Niskobudżetowe rzeczy cieszą najbardziej

Betka z czego są zrobione te kulki?? Widzę, że to jakiś kordonek, sznurek...w środku są lampki?
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:57, 13 lis 2015

Do góry
ivo napisał(a)

Polinko brzozy planuje wkoło tego placyku kwadratowego na planie.

To może w tej obwódce bukszpanowej pomyślisz o brzozie? Będzie nawiązanie do placyku.

A jeszcze podsunę jedną myśl Może zamiast obwódki bukszpanowej pomyśleć o cisowej i cis w formie wyższego żywopłotu powtórzyć zamiast hortensji odgradzającej warzywniak... Oczywiście to taka lużna myśl
Typografia ogrodu 21:56, 13 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ale śliczności! Masz fajne wyczucie stylu, jestem pod wrażeniem.

Dobrze, że zajrzałam bo przzpomniałam sobie o małych białych bombkach Mus zapisać na listę zakupową

Biale bombki jeszcze kilka lat temu byly nie do dostania.wiem bo takie.sobie wtedy wymyslilam i musialam sie naszukac.na.szczescie teraz z tym lepiej. Za komplementy jedynie podziekuje bo nie wiem co napisac...
Moja codzienność - ogród Oli 21:55, 13 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Informuję, że będę papugować Zawieszki ze sklejki mam w planach...Mam nadzieję, że dostanę przyzwolenie na plagiat?

kopiuj do woli
jakie wzory planujesz ?
Moja codzienność - ogród Oli 21:53, 13 lis 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

jednak zostanę przy papierowych bombkach, gwiazdach z ocynku i zawieszkach ze sklejki do tego zestawu ewentualnie jeszcze coś z rurek i wsio
róż w każdym odcieniu toleruję tylko i wyłącznie w ogrodzie

Informuję, że będę papugować Zawieszki ze sklejki mam w planach...Mam nadzieję, że dostanę przyzwolenie na plagiat?
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:53, 13 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Podoba mi się bardzo

Ja minimalistyczna dziewczyna to dałabym graba w bukszpana ale dobrze kojarzę, że masz na przodzie brzozy albo gdzieś w projekcie innych rabat?

Polinko brzozy planuje wkoło tego placyku kwadratowego na planie.
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 21:51, 13 lis 2015

Do góry
Marta!!!!!
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:49, 13 lis 2015

Do góry
ivo napisał(a)

Podoba mi się bardzo

Ja minimalistyczna dziewczyna to dałabym graba w bukszpana ale dobrze kojarzę, że masz na przodzie brzozy albo gdzieś w projekcie innych rabat?
Typografia ogrodu 21:44, 13 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Jeszcze klientka nie widziała ale czego się dla Was nie robi - "lodowa kraina" tak go nazwałam. spodoba się?

Ale śliczności! Masz fajne wyczucie stylu, jestem pod wrażeniem.

Dobrze, że zajrzałam bo przzpomniałam sobie o małych białych bombkach Mus zapisać na listę zakupową
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:26, 13 lis 2015

Do góry
Asia Nawigatorka zmotywowała mnie do rozpoczęcia sezonu przygotowań dekoracji świątecznych Na pierwszy ogień poszły gwiazdy z papieru
Czasochłonne zajęcie ale przyjemne Nie wszystkie są idealne ale praktyka czyni mistrza... Może 20-sta będzie perfekcyjna Póki co 5 zrobionych 4 białe, jedna brązowa.

Najmniejsza poszła do próbnego malowania

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:18, 13 lis 2015

Do góry
beta napisał(a)
dzięki Poli...takie widoki zapierają dech w piersiach...może kiedyś będzie mi dane...póki co cieszę oczy u ciebie

Betka, przy ładnej pogodzie zapierają ale przy mgle i wichurze człowiek myśli co tu jeszcze na siebie włożyć aby było cieplej

Na pewno jeszcze nie raz wskoczysz na jakiś szczyt i krzykniesz z zachwytu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:05, 13 lis 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
piekne zdjęcia, piękne miejsce i szał ciał świąteczny zaczęty oficjalnie trza zakasać rekawy buziaki poranne

Kasiu, dziękuję Kocham góry...Karkonosze ciut mniej od Bieszczad ale mam je blisko więc na dzień, czy dwa możemy wyskoczyć.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:03, 13 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

ja taka gwiazdę robiłam rok temu i dostwalam...brrrr M się zliwował i kupił w Ikei
cieszy mnie Twoja radość
czekam jutro na fotki - ja tez mam sporo malowania, może jutro się uda.

Muszę się przyznać, że widzialam w necie dwa rodzaje tych gwiazd. Jeden przyswoiłam, z drugim się męczę Ciekawa jestem nad którą Ty się denerwowałaś?
Moja "przyziemna" :) pasja 23:07, 12 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Ale mi żal tego planowania...teraz już nie nadrobię ale w poniedziałek będę na bieżąco.

Macham Jagoo

Poli, na bank będziesz na bieżąco, bo mnie się już L4 skończyło, więc nie mam czasu na aktywność, przynajmniej do popołudnia/wieczora .
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:23, 12 lis 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Asiu, mieliście wiekszy przymrozek przez kilka dni to dlatego w ogrodzie oglądasz póżną jesień. U mnie dwie albo trzy noce było z -2, -3 st.

A Rudolf tak sobie leży dla uśmiechu Przynajmniej mam powód do radości jak obok niego przechodzę

Fajny dzień dziś miałam...Przyjechał renifer, kupiłam duży "koszyk" na choinkę i zrobiłam dużą gwiazdę przestrzenną. Jutro muszę kupić farbę olejną i będzie malowanie gwiazdy.

ja taka gwiazdę robiłam rok temu i dostwalam...brrrr M się zliwował i kupił w Ikei
cieszy mnie Twoja radość
czekam jutro na fotki - ja tez mam sporo malowania, może jutro się uda.
Moja "przyziemna" :) pasja 22:17, 12 lis 2015

Do góry
Ale mi żal tego planowania...teraz już nie nadrobię ale w poniedziałek będę na bieżąco.

Macham Jagoo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:14, 12 lis 2015

Do góry
Olili napisał(a)
No skoro taka piękna biała dama..

Królowa Śniegu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:05, 12 lis 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Przypomniało mi się, że sam mam pelargonie pod altaną Ale czerwone, będą pasować Choć choinka ma być w turkusie.... Lepiej niech zmarzną

Przyjdzie za duży mróz i będziemy się bać aby nic nie wymarzło w ogrodzie

Stwierdzam, że w tym roku mam szał na białe swięta to i Bakopa kolorystycznie pasuje Przynajmniej nie będę miala problemu co dać w donice
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies