Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 22:00, 12 lis 2015

Olili napisał(a)

właśnie !

Iza i Ty też za Bakopą?
Olili 22:01, 12 lis 2015

No skoro taka piękna biała dama..
polinka 22:05, 12 lis 2015

Sebek napisał(a)

Przypomniało mi się, że sam mam pelargonie pod altaną Ale czerwone, będą pasować Choć choinka ma być w turkusie.... Lepiej niech zmarzną

Przyjdzie za duży mróz i będziemy się bać aby nic nie wymarzło w ogrodzie

Stwierdzam, że w tym roku mam szał na białe swięta to i Bakopa kolorystycznie pasuje Przynajmniej nie będę miala problemu co dać w donice
polinka 22:14, 12 lis 2015

Olili napisał(a)
No skoro taka piękna biała dama..

Królowa Śniegu
nawigatorka 22:23, 12 lis 2015

polinka napisał(a)

Asiu, mieliście wiekszy przymrozek przez kilka dni to dlatego w ogrodzie oglądasz póżną jesień. U mnie dwie albo trzy noce było z -2, -3 st.

A Rudolf tak sobie leży dla uśmiechu Przynajmniej mam powód do radości jak obok niego przechodzę

Fajny dzień dziś miałam...Przyjechał renifer, kupiłam duży "koszyk" na choinkę i zrobiłam dużą gwiazdę przestrzenną. Jutro muszę kupić farbę olejną i będzie malowanie gwiazdy.

ja taka gwiazdę robiłam rok temu i dostwalam...brrrr M się zliwował i kupił w Ikei
cieszy mnie Twoja radość
czekam jutro na fotki - ja tez mam sporo malowania, może jutro się uda.
siakowa 07:29, 13 lis 2015

piekne zdjęcia, piękne miejsce i szał ciał świąteczny zaczęty oficjalnie trza zakasać rekawy buziaki poranne
beta 08:24, 13 lis 2015

dzięki Poli...takie widoki zapierają dech w piersiach...może kiedyś będzie mi dane...póki co cieszę oczy u ciebie
polinka 21:03, 13 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

ja taka gwiazdę robiłam rok temu i dostwalam...brrrr M się zliwował i kupił w Ikei
cieszy mnie Twoja radość
czekam jutro na fotki - ja tez mam sporo malowania, może jutro się uda.

Muszę się przyznać, że widzialam w necie dwa rodzaje tych gwiazd. Jeden przyswoiłam, z drugim się męczę Ciekawa jestem nad którą Ty się denerwowałaś?
polinka 21:05, 13 lis 2015

siakowa napisał(a)
piekne zdjęcia, piękne miejsce i szał ciał świąteczny zaczęty oficjalnie trza zakasać rekawy buziaki poranne

Kasiu, dziękuję Kocham góry...Karkonosze ciut mniej od Bieszczad ale mam je blisko więc na dzień, czy dwa możemy wyskoczyć.
polinka 21:18, 13 lis 2015

beta napisał(a)
dzięki Poli...takie widoki zapierają dech w piersiach...może kiedyś będzie mi dane...póki co cieszę oczy u ciebie

Betka, przy ładnej pogodzie zapierają ale przy mgle i wichurze człowiek myśli co tu jeszcze na siebie włożyć aby było cieplej

Na pewno jeszcze nie raz wskoczysz na jakiś szczyt i krzykniesz z zachwytu