no własnie ja tez nadawałam i dopiero prawie na koniec przy stole sobie przypomniałam zeby choc parę fotek zrobić
cieszę się ze sie spotkałyśmy Małgosia, Twój ogród jest taki... przytulny, klimatyczny i Taki Twój od serca a tu magnolia z Twojego ogrodu, no bajka...........
Tak myślałam ... ale dziś panika była totalna. I chociaż nikogo nie spotkałam to byłam bardzo spięta. Ja to pionek jestem taki mały wśród tych wszystkich osób.
bardzo ja nie mam koleżanek z którymi moge pogadać o ogrodzie bo tylko ja w towarzystwie mam taka zajawkę wiec mogłam się wygadać poza tym tematy kryminalne, wnętrzarskie, wycieczkowe i kulinarne naprawdę fajnie
tu ładna fotka, ukradłam od Bogdzi
od lewej: Krysia Krys z Hirutkowego raju, Agata z Pszenicznej, Małgosia Stokrotka z Mam marzenie, Ewa Luteczka z Jogi ogrodowej,ja, Małgosia Margaret z OGRÓD MARZEŃ i jej mama
co ty mówisz?? az tak??! ja mam wrażenie ze jakbym Cie zobaczyła to gadałybyśmy godzinami. nie masz tak ze masz wrażenie że znasz osoby z forum jak starych znajomych? taki totalny brak barier
nornice? jezu znam temat. masakra. u mnie w świerkach ryją, trutkę rozsypuje i ubijam mam nadzieje towarzystwo..wiesz ze one potrafią rocznie 20szt spłodzić??!!
zgadzam się z tobą ja już prawie wszystko zrobiłam co zaplanowałem na ten rok raczej nic na siłę już nie będę kombinować,teraz będę tylko leżeć i plewić,mimo że prawie wszędzie mam korę to badyla mi gdzie nie tu wychodzą he he kreatywna rachunkowość takiego sformułowania w pracy często używam