Finka......... dzięki.... pierwsza przybiegłaś... i to z takim cudnym bożykwiatkiem........ co zrobić by urosłą taka piękna kępa.. mój ledwo dycha...
Zbysiu - ależ ognista czerwień... cudny....... a goście już byli....
Gierczusia -
Irenko - oby się spełniło...... i miny nie kwasiło ... lelija ognista jak amarylis Zbysia
Gabrysiu - Tobie też wszystkiego najlepszego
Pszczółka - karmimy wybrane ptaki, a reszta się sama karmi... bo skuteczna w działaniach..... trza się nauczyć bycia krogulcem, bo inaczej jest się tylko wróbelkiem pożartym przez silniejszych... lekcja życia.....
Bogdzia i W - i ja cmokam Was mocno, bardzo mocno i dzięki za info o złotogłowach

I za śliczne lilie........

I za życzenia wierszem spisane.....
Eliza3 - (muszę nickami, bo się Ele pomylą...)..... dzięki i nawzajem.... czy to śniedek???? Ładny
Renatko - żółta róża śliczna... ogólnie zauważyłam, że żółty kolor nie jest zbyt popularny w naszych ogrodach... ale ja go lubię
Małgosiu - sama nie wiem czy wolę tę różę (a tak powinien wybrać ogrodomaniak) czy tego przystojniaka

Obawiam się, że młody jakby zobaczyło do kogo idzie z życzeniami to by zwał... i tyle bym go widziała
Sebuś - ja już tak na urodziny to się nie cieszę.... jedyny pozytyw, że pod tym pretekstem mogę coś sobie kupić do ogrodu....... dziś padło na martragony...
Teresko - nieprzygotowana i bez kwiatka.... ja ciągle jestem nieprzygotowana, ale to chyba nie o to chodzi
Agatko - oj chciałoby się chciało by Twoje życzenia się spełniły.... a przynajmniej troszkę z tego.. Piękna piwonia..... i taka już dorodna w objętości....
Aniu - dzięki za życzenia..... i za ciekawie przedstawiona różę.... w bańce mydlanej........długo się przyglądałam czy to szklana kula czy bańka ....
Zeta - dzięki za kwiatuchy w moim stylu.. tę werbenke bym z miłą chęcią już wydłubała z tej rabaty.... jutro sieje swoją...... Sebek pisał, że posiał..... a ja mam nasionka od Danusi
Ula - dziękuję

Cudna azalia..... jak patrzę na azalie, to mi sie moja przypomina...... taka piękna była i ją załatwiłam...ot ogrodnik do d..y bo nawet trudno nazwać mimo woli
Basiu - na moja chandrę, to ta wóda z barku wcale nie jest takim głupim pomysłem...... dzięki za piwonię....
Małgośka...... a jak mi nasika do tej konewki to co??????? Albo odpływ wody zatka????? Na drugie jest sposób..będziemy lać zimna wodę

I przyznam się że wolałabym go bez tej konewki
Zbysiu - wspólny mianownik dla wszystkich w takim razie dla wszystkich to 3395..a podzielne przez 1, 5 , 7, 679, 485
I moja azalia co jej już nie ma... kwitła pięknie 2 razy w roku