Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :) 09:19, 23 paź 2020

Do góry
Madzia, i super!

Chcę przygotować poletko i za chwilę sadze. A póki co mam 100 czosnków Krzysztofa do wetknięcia na rabatę przy tarasie. Z szałwią, różowymi jeżówkami i stipą powinny wyglądać dobrze. Z różami Eden i miskantami w tle. Nie mogę się doczekać przyszłego sezonu

Dostałam nasiona kukurydzy z Anglii, odmiany polecane przez Montyego, więc byle do maja! I tak, też wzięłam paprykę ostrą do domu, pewnie liście jej poopadają, ale może nie jeśli będę ją odżywiać? Zobaczymy. Najwyżej ją przytnę. wiem że ludzie zimują papryki na parapecie, od wiosny ruszą znowu i będą wielkie krzaki!

Tzymam kciuki za Twoją i moją

Z robót w ogrodzie zostały mi do posadzenia perovskie od Joli, odchwaszczanie oczywiście i trochę cebul. I ogarnięcie żeby to wszystko wyglądało. Resztka werbeny do wycięcia przed domem.

Jesień! pozdrawiam!

Ogród bez reguł 09:05, 23 paź 2020

Do góry
galgAsia napisał(a)

Ależ kwiatostany! To Beni Kaze? i jeszcze tyle astrów kwitnie, deszcze ich nie stłamsiły
Ogród w dolinie 09:03, 23 paź 2020

Do góry
Roocika napisał(a)
Taka żarówka zaświeciła mi dziś przez okno w salonie

Przepiękny ten widok przez okno, tworzy go nie tylko żaróweczka, kolorów jesiennych sporo masz
To tu- to tam- łopatkę mam ! 08:49, 23 paź 2020

Do góry
Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Taki czas... za dużo tych garbów zaczyna nam wyrastać. Obyśmy znaleźli siły, aby je dźwigać.
Sił życzę. I zdrowia.

Oj garby rosną z każdej strony, a państwo coraz bardziej zaczyna nimi przygniatać kobiety...
Zdrowie i siły przydadzą się nam wszystkim
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies