Pisząc, że naprędce myślałam o wtykaniu tych wszystkich gałązek. Dekoracje z mchem i świeczkami oraz kule i wianki miałam zrobione trochę wcześniej. Gałązki ucięte też już czekały. Niestety zabrakło mi wystarczającej ilości czasu na spokojne skomponowanie tego wszystkiego Czekało mnie przecież jeszcze ubieranie choinki.
Aniu nasienniki ożanki
różyczka wygląda jak bonica, ale czy ona pewności nie mam bo kupiłam w markecie jako nn
czerwone owocki to irga, która jesienią przebarwia listki na krwistą czerwień, a potem je gubi i zostają owockiCiągle zapominam żeby ją rozmnożyć jakoś...
Mam nadzieję, że wiosną zdecydujesz się otworzyć wątek lub założysz nowy, bardzo mi przykro, że tak się stało Rozumiem rozgoryczenie i żal( podobnie się czuję po zalaniu mułem) Może jednak za jakiś czas dasz Się przekonać do mojej propozycji. Ja się chętnie podzielę moimi roślinami
Trawę w formie kul mogłabym znaleźć na słoneczną patelnię, ewentualnie mini liliowce, ale uspokajacze o dużych liściach (za zdjęciu w linku są hosty) to nie wiem jakie dadzą radę na słońcu? U mnie są kulki z daniki, kulki na pniu ze szmaragda, kulki z tymianku, Przy brzegu od lewej zawciąg nadmorski, żurawki, żółte oregano i pomiędzy stipa, rudbekie Cherry brandy i carex Praire Fire.
Zeby się nie pogubić to mówimy teraz o tej rabacie z małą żółtą tują
I szopki.
Obowiązkowo.
Sklepowe figurki
i ręcznie robione z tak zwanych przydasi.
Na razie rodzina z Nazaretu bez domu, ale w wolnej chwili jakaś szopka z pewnością powstanie.
Dach już jest.
Z nasion klonów, których w tym roku zatrzęsienie.
Mirus święta przeszły za kilka dni nowy rok.
Mirus w 2021 życzę wszystkiego dobrego przede wszystkim zdrowia dla ciebie i eMa. Szczęścia i pogody ducha aby się skończyła zaraza i moglibyśmy normalnie funkcjonować.